Hirdetés

Rovat: Budapest

Közösen lép színpadra pénteken a Magyar Állami Népi Együttes zenekara, valamint Kelemen Barnabás hegedűművész és családja az idén 65 éves tánctársulat és a 15 éves Hagyományok Háza Vendégségben című jubileumi programsorozatának nyitóelőadásán.

2016.03.18
Rovat: Budapest

Életének 55. évében elhunyt Kamondi Zoltán Balázs Béla-díjas rendező, forgatókönyvíró, producer - közölte az MTI-vel a Magyar Filmművészek Szövetsége.

2016.03.18
Rovat: Budapest

Izgalmas műveket kínáló, a 14. században keletkezett zenéktől a kortárs alkotásokig ívelő műsort állított össze Fassang László orgonaművész március 17-i koncertjére a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben.

2016.03.17
Rovat: Budapest

A Mary és Max című előadás próbáinak megkezdésével elindult a Találkozások programsorozat, amelynek keretében két fiatal rendező egy-egy mentor segítségével készít bemutatót kétszereplős darabokból az évadban. A Bethlen Téri Színház és a Manna Egyesület közös pályázatának nyerteseiként először Valcz Péter rendezése látható április 8-tól, Szilágyi Bálint munkája pedig júniustól.

2016.03.17
Rovat: Budapest

Tizenötféle bérletet kínál 2016/17-es évadára a Müpa. A felhozatalban komolyzene, világzene, dzsessz tánc, újcirkusz és irodalom is szerepel.

2016.03.17
Rovat: Budapest

Almási Éva Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművészt, érdemes és kiváló művészt választották a nemzet színészének szerdán Budapesten - tájékozatta a Nemzeti Színház az MTI-t.

2016.03.17
Rovat: Budapest

Elhunyt Andai Györgyi Jászai Mari- és Aase-díjas színművész - közölte Németh Kristóf, a Játékszín igazgatója az MTI-vel.

2016.03.17
Rovat: Budapest

Több százan - családja, barátai, pályatársai és tisztelői - vettek végső búcsút Psota Irén kétszeres Kossuth- és Jászai-díjas színésznőtől, a nemzet színészétől csütörtökön a budapesti Farkasréti temetőben.

2016.03.10
Rovat: Budapest

Nem érezte jól magát a Magyar Filmhét után, ezért kivizsgálásra feküdt be a kórházba Törőcsik Mari - írja a Ripost.

2016.03.08
Rovat: Budapest

Cecilia Bartoli, Bobby McFerrin, Antonio Pappano, Marcelo Álvarez, a New York-i Filharmonikusok, a Bécsi Filharmonikusok, a római Santa Cecilia Akadémia Zenekara, a St. Martin in the Fields zenekara és a Mariinszkij Színház Zenekara is koncertet ad a Müpa következő évadának világsztár fellépői között - hangzott el a budapesti évadbejelentő sajtótájékoztatón kedden.

2016.03.08
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon