Hirdetés

Rovat: Budapest

Meghirdette internetes vetélkedőjét középiskolásoknak a Nemzeti Színház; a Nemzetiszínháztörténeti vetélkedő elnevezésű megmérettetésre az idén is 10. és 11. osztályos tanulókból álló négyfős csapatok és felkészítő tanáraik jelentkezhetnek, február 28-ig.

2016.02.04
Rovat: Budapest

Három darabot mutat be az Orlai Produkciós Iroda az idén tavasszal a Belvárosi Színházban és a Thália Színház Mikroszínpadán: Ingmar Bergman Őszi szonáta című művét, Frederick Knott Várj, míg sötét lesz című darabját és Hernádi Judit zenés produkcióját tűzik műsorra.

2016.02.03
Rovat: Budapest

Fiatal rendezők és női alkotók is szerepet kapnak a jövőben a Radnóti Színházban, de a darabválasztásban a korábbi értékek és az irodalmi igényesség marad a meghatározó - mondta el Kováts Adél, a teátrum új vezetője az M1 aktuális csatornán kedden.

2016.02.03
Rovat: Budapest

Plácido Domingo nagy örömmel érkezik a szavai szerint lelkes és értő magyar közönséghez. A világhírű spanyol énekes február 6-án, szombaton lép fel a Magyar Állami Operaház Shakespeare-estélyén.

2016.02.03
Rovat: Budapest

Öt új előadással várja a nézőket a 2015/2016-os évadban a Radnóti Színház, valamint Kulissza című ifjúsági programját is új foglalkozással bővíti - mondta el az évadnyitó társulati ülésen Bálint András, a teátrum igazgatója, aki utolsó évadát kezdi meg a színház vezetőjeként.

2015.09.01
Rovat: Budapest

Ingyenes minifesztivállal indítja az évadot pénteken a Trafó Kortárs Művészetek Háza: a rendezvény idején az intézmény egész épületében - az irodától egészen a női vécéig - performanszok, flashmobok és premierízelítők várják a látogatókat.

2015.09.01
Rovat: Budapest

Idén huszonöt budapesti színház hatvanegy helyszínen várja interaktív, rendhagyó és különleges produkciókkal a közönséget szeptember 19-én, a Színházak éjszakáján.

2015.09.01
Rovat: Budapest

Hat premierrel készül a Rózsavölgyi Szalon az idei évadban, amely két magyarországi premiert és egy ősbemutatót is kínál a közönségnek.

2015.08.31
Rovat: Budapest

Jövőre 23 milliárd forintot nyújt a kormány a színházaknak - jelentette be a kulturális államtitkár szombat este Debrecenben, a Csokonai Nemzeti Színházban, Szép estéket, Magyarország! című országos színházi évadnyitó gálaestjén.

2015.08.29
Rovat: Budapest

Hetvenöt éves korában elhunyt Sinkó László Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, érdemes és kiváló művész, a Nemzet Művésze - tudatta a Nemzeti Színház szombaton az MTI-vel.

2015.08.02
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon