Hirdetés

Rovat: Operett

Boncsér Gergely kapta Az évad operettszínésze, Nádasi Veronika pedig Az évad musicalszínésze díjat péntek este a Budapesti Operettszínházban, ahol a magyar operett napja alkalmából adtak át elismeréseket.

2014.10.25
Rovat: Operett

A legnagyobb operettslágerek, Kálmán Imrétől Lehár Ferencig népszerű szerzők művei hangzanak el a Budapesti Operettszínház pénteki gálaműsorán, a magyar operett napján, amelyen a színház díjait is átadják.

2014.10.22
Rovat: Operett

New Yorkhoz közeli otthonában 101 éves korában meghalt Eggerth Márta magyar származású koloratúrszoprán énekesnő, színésznő.

2013.12.27
Rovat: Operett

Teltházzal fogadta és az előadás után hosszan tartó vastapssal jutalmazta az izraeli közönség a Budapesti Operettszínház Csárdáskirálynőjének első előadását a tel-avivi operaházban.

2013.12.13
Rovat: Operett

Gálaestet rendez a Budapesti Operettszínház vasárnap a legendás revüsztár és operett-primadonna, Rökk Marika emlékére, születésének 100. évfordulóján.

2013.10.29
Rovat: Operett

Bordás Barbara kapta az Év operettszínésze, Szulák Andrea pedig az Év musicalszínésze díjat csütörtök este a Budapesti Operettszínházban, ahol A magyar operett napja alkalmából adták át a teátrum díjait.

2013.10.25
Rovat: Operett

Kétkötetes lexikon látott napvilágot a magyar operett napján. Winkler Gábor Operett című munkáját, amely a Tudomány Kiadó gondozásában jelent meg, a Budapesti Operettszínházban mutatták be csütörtökön délután.

2013.10.25
Rovat: Operett

Péntek este három ország három színpadán lépett fel a Budapesti Operettszínház társulata, az előadásokat mintegy ötezer ember látta - közölte az Operettszínház sajtóirodája szombaton az MTI-vel. A közlemény szerint a társulat egyik része a Marica grófnőt játszotta a baden-badeni Festspielhausban, szólistáik Oroszországban léptek fel egy operettgálán, míg Budapesten a Ghost sikermusicalt adták elő.

2013.10.19
Rovat: Operett

Berlinben debütált a Budapesti Operettszínház új produkciója, A Csárdáskirálynő szabadtéri színpadra tervezett, német nyelvű előadása. Kálmán Imre klasszikus operettjét a német főváros legrangosabb szabadtéri színpadán, a Waldbühnén mutatták be szombat este.

2013.08.18
Rovat: Operett

A Kolozsvári Magyar Opera előadásában Kálmán Imre népszerű operettjével, a Cirkuszhercegnővel zárul hétfőn este az I. Budapesti Nemzetközi Operett-Musical Fesztivál a Nagymező utcában. Az április 8-ától zajló fesztivál gyorsmérlegét a Budapesti Operettszínház igazgatója, Kerényi Miklós Gábor vonta meg az MTI számára.

2013.04.29
1 2
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon