Hirdetés

Rovat: Premier

Pénteken és vasárnap mutatkozik be Andrew Lloyd Webber és Tim Rice legendás Evita című musicaljének új rendezése a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

2016.07.07
Rovat: Premier

Pénteken mutatja be Bereményi Géza Shakespeare királynője című színművét a kaposvári Csiky Gergely Színház Udvaros Dorottya főszereplésével a Budapesti Nyári Fesztivál részeként a Városmajorban - hangzott el az M1 aktuális csatorna csütörtöki adásában.

2016.06.24
Rovat: Premier

Két bemutatót is tart a Katona József Színház a hét végén: Pintér Béla első kőszínházi rendezése, A bajnok ősbemutatója szombaton lesz a nagyszínpadon, míg Shakespeare Ahogy tetszik című művét, Kovács D. Dániel rendezését pénteken a Kamrában láthatja a közönség.

2016.03.18
Rovat: Premier

A Turandot-történetből készült első színpadi művet, Carlo Gozzi darabját mutatja be vasárnap a Radnóti Színház. A Puccini-opera alapját is adó művet most először láthatja a magyar közönség, korábban még magyar fordítása sem volt.

2016.03.11
Rovat: Premier

Vörösmarty Mihály drámai költeményét, a boldogságkeresésről szóló Csongor és Tündét mutatja be Vidnyánszky Attila igazgató rendezésében a Nemzeti Színház pénteken.

2016.03.10
Rovat: Premier

A Béres Csepp megszületésének körülményeit feldolgozó színdarabot mutatnak be pénteken este az Újszínházban. A Béres című drámát, amely a feltaláló történetén keresztül fest képet a Kádár-korszak bürokratikus viszonyairól, Kerényi Imre rendezésében láthatja a közönség.

2016.02.25
Rovat: Premier

Megkezdődtek A VoltEmber című tudományos színmű próbái a Veszprémi Petőfi Színházban február 19-én, pénteken délelőtt. Balázs Attila József Attila-díjas író művét Tóth Loon rendezésében mutatja be a társulat. A premier április 2-án, szombaton lesz a Latinovits-Bujtor Játékszínben.

2016.02.25
Rovat: Premier

Az Óz, a csodák csodája című zenés mesét mutatja be szombaton a Vígszínház. A szívhez szóló történet Marton László rendezésében kel életre a nagyszínpadon.

2015.10.27
Rovat: Premier

A West Side Storyval nyitja az évad premierjeinek sorát a Magyar Állami Operaház.

2015.09.01
Rovat: Premier

A fiatal művészek útkereséséről szóló Fame - A hírnév ára című musicalt mutatja be a Budapesti Operettszínház június 26-án és 27-én.

2015.06.17
1 2 3 4 5 6 7
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon