Hirdetés

Rovat: Vidék

Az elmúlt évadban 101 ezer néző látta a kecskeméti Katona József Színház előadásait - mondta Cseke Péter, a színház direktora kedden, amikor megnyitotta a 119. évadot.

2014.09.03
Rovat: Vidék

Az új szezonban elsőként Vörösmarty Mihály 1830-ban írt drámai költeményét, a Csongor és Tündét mutatják be Kiss József rendezésében a szolnoki Szigligeti Színházban - közölte Balázs Péter igazgató a teátrum keddi évadnyitó társulati ülésén. Bejelentette azt is, hogy harmadszor is pályázik a színházigazgatói posztra.

2014.09.03
Rovat: Vidék

Eddig példa nélküli az a szakmai fórum, amely Veszprémben valósult meg a Magyar Művészeti Akadémia támogatásával az elmúlt két napban - fogalmazott a Magyar Cirkusz és Varieté Nonprofit Kft. ügyvezetője sajtótájékoztatóján.

2014.08.30
Rovat: Vidék

Rátóti Zoltán, a kaposvári Csiky Gergely Színház igazgatója további öt évre szóló megbízást kapott a társulat vezetésére a közgyűlés keddi ülésén, így 2015-től a második igazgatói ciklusát kezdheti a teátrum élén.

2014.08.28
Rovat: Vidék

Rekorddal zárt a Szegedi Szabadtéri Játékok, mind a látogatottságot, mind a jegyár-bevételt tekintve - közölték a szervezők az MTI-vel.

2014.08.28
Rovat: Vidék

Névadója tiszteletére Zenthe Ferenc-emlékplakettet alapított a salgótarjáni színház, a színházalapító T. Pataki László emlékére pedig özvegye hozott létre elismerést - jelentette be Simon Lajos igazgató a hétfői évadnyitón a Zenthe Ferenc Színházban, amely öt bemutatóval készül az új szezonra.

2014.08.25
Rovat: Vidék

Kaposvár polgármestere jó esélyt lát arra, hogy Rátóti Zoltán maradjon a Csiky Gergely Színház igazgatója. Szita Károly (Fidesz-KDNP) erről a csütörtöki évadnyitó társulati ülésen beszélt.

2014.08.23
Rovat: Vidék

Tizenkét bemutatót tartanak a Pécsi Nemzeti Színházban (PNSZ) az új évadban - mondta el teátrum igazgatója csütörtökön Pécsett az évadnyitó társulati ülésen, hangsúlyozva, hogy a dolgozók segítőkész hozzáállása, kezdeményező készsége és az egymás munkája iránti tisztelet nélkülözhetetlen a színház magas színvonalú működéséhez.

2014.08.23
Rovat: Vidék

Pozitív és negatív emberi példák felmutatásával az értékes és igényes életlehetőségekért való küzdelem, a "jó ügy" szolgálata - e gondolat mentén állt össze az évad - mondta az egri Gárdonyi Géza Színház igazgatója a társulat évadnyitó ülésén csütörtökön.

2014.08.23
Rovat: Vidék

Hat ősbemutató, köztük krimikomédia, zenés romantikus játék, tragikomédia és tánc-mesejáték is szerepel a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház 2014/15-ös évadának programján.

2014.08.23
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon