Hirdetés

Rovat: Vidék

A Veszprémi Petőfi Színházban korábban még nem játszották A vadkacsát, pénteken láthatja először Ibsennek ezt a művét a veszprémi publikum.

2014.11.13
Rovat: Vidék

December 13-án A gödöllői Művészetek Házában mutatják be december 13-án Fekete Péter, a Békéscsabai Jókai Színház igazgatója rendezésében az Orient Express című zenés-táncos produkciót.

2014.11.04
Rovat: Vidék

A magyar színház- és filmművészet szolgálatában nyújtott magas színvonalú és odaadó munkásságáért Vándor Éva Jászai Mari-díjas színművésznek és Reviczky Gábor Kossuth-díjas színművésznek ítélte oda a Tolnay Klári Művészeti díjat a Tolnay Klári Kulturális és Művészeti Egyesület elnöksége.

2014.10.19
Rovat: Vidék

Francis Veber kortárs francia szerző Balfácánt vacsorára című vígjátékát mutatja be szombaton a veszprémi Pannon Várszínház. A József Attila Színház után az országban másodikként látható a darab a veszprémi társulat előadásában - mondta el a teátrum igazgatója, az előadás rendezője keddi sajtótájékoztatóján.

2014.10.14
Rovat: Vidék

A Makrancos Kata musical október 8-án Gyöngyösön a Gyöngyösi Mátra Művelődési központban vendégszerepel. A darabban többek között szerepel az ismert, népszerű Détár Enikő, Fonyó Barbara, Egyházi Géza, György-Rózsa Sándor, Derzsi György.

2014.09.26
Rovat: Vidék

Szombathely főterén tartja ma délelőtt 10 órától nyilvános évadnyitóját a Weöres Sándor Színház társulata - közölte az MTI-vel a teátrum vezetése.

2014.09.06
Rovat: Vidék

Öt bemutatóval készül az új évadra a veszprémi Kabóca Bábszínház, közülük egy, Jean Cocteau Orpheus című darabja a középiskolás korosztályt szólítja meg - mondta el az MTI-nek a bábszínház igazgatója.

2014.09.03
Rovat: Vidék

Az elmúlt évadban 101 ezer néző látta a kecskeméti Katona József Színház előadásait - mondta Cseke Péter, a színház direktora kedden, amikor megnyitotta a 119. évadot.

2014.09.03
Rovat: Vidék

Az új szezonban elsőként Vörösmarty Mihály 1830-ban írt drámai költeményét, a Csongor és Tündét mutatják be Kiss József rendezésében a szolnoki Szigligeti Színházban - közölte Balázs Péter igazgató a teátrum keddi évadnyitó társulati ülésén. Bejelentette azt is, hogy harmadszor is pályázik a színházigazgatói posztra.

2014.09.03
Rovat: Vidék

Eddig példa nélküli az a szakmai fórum, amely Veszprémben valósult meg a Magyar Művészeti Akadémia támogatásával az elmúlt két napban - fogalmazott a Magyar Cirkusz és Varieté Nonprofit Kft. ügyvezetője sajtótájékoztatóján.

2014.08.30
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon