Hirdetés

Rovat: Vidék

Évente 5-5,5 millió színházjegyet adnak el, ami azt jelenti, hogy a rendszerváltás óta a legkevesebb nézőt vesztő művészeti ág a színház - mondta el Vidnyánszky Attila, a Magyar Teátrumi Társaság elnöke hétfőn Kecskeméten a társaság közgyűlésének szünetében tartott sajtótájékoztatón.

2014.11.17
Rovat: Vidék

Kellerné Egresi Zsuzsanna értékesítési vezető vehette át pénteken a Veszprémi Petőfi Színházban a Bujtor-emlékgyűrűt, melyet a színházi háttérdolgozók elismerésére alapított az öt évvel ezelőtt elhunyt színművész-rendező Bujtor István özvegye.

2014.11.17
Rovat: Vidék

A Makrancos Kata musical december 2-án a Kecskeméti Kulturális és Konferencia Központban vendégszerepel. A darabban többek között szerepel az ismert, népszerű Détár Enikő, Fonyó Barbara, Egyházi Géza, György-Rózsa Sándor, Derzsi György.

2014.11.14
Rovat: Vidék

Barbara - A kegyetlen játékok erdélyi rock-musical ősbemutatója szeptember 27-én volt Szentendrén az Ivancsics Ilona és Színtársai előadásában. A következő előadás november 16-án vasárnap 15 órától lesz látható Szentendrén a PMK-ban.

2014.11.13
Rovat: Vidék

Egy szereplő még hiányzik az Egerek és emberekből. November 28-án lesz John Steinbeck Egerek és emberek című színművének a bemutatója a Békéscsabai Jókai Színházban Pataki András, a Soproni Petőfi Színház igazgatójának rendezésében.

2014.11.13
Rovat: Vidék

Megkezdődtek Federico García Lorca egyik legjelentősebb művének, a Bernarda Alba házának próbái a Békéscsabai Jókai Színházban. A művet Béres László rendezi, a bemutató január 30-án lesz.

2014.11.13
Rovat: Vidék

A Veszprémi Petőfi Színházban korábban még nem játszották A vadkacsát, pénteken láthatja először Ibsennek ezt a művét a veszprémi publikum.

2014.11.13
Rovat: Vidék

December 13-án A gödöllői Művészetek Házában mutatják be december 13-án Fekete Péter, a Békéscsabai Jókai Színház igazgatója rendezésében az Orient Express című zenés-táncos produkciót.

2014.11.04
Rovat: Vidék

A magyar színház- és filmművészet szolgálatában nyújtott magas színvonalú és odaadó munkásságáért Vándor Éva Jászai Mari-díjas színművésznek és Reviczky Gábor Kossuth-díjas színművésznek ítélte oda a Tolnay Klári Művészeti díjat a Tolnay Klári Kulturális és Művészeti Egyesület elnöksége.

2014.10.19
Rovat: Vidék

Francis Veber kortárs francia szerző Balfácánt vacsorára című vígjátékát mutatja be szombaton a veszprémi Pannon Várszínház. A József Attila Színház után az országban másodikként látható a darab a veszprémi társulat előadásában - mondta el a teátrum igazgatója, az előadás rendezője keddi sajtótájékoztatóján.

2014.10.14
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon