Hirdetés

Rovat: Vidék

A Makrancos Kata musical október 8-án Gyöngyösön a Gyöngyösi Mátra Művelődési központban vendégszerepel. A darabban többek között szerepel az ismert, népszerű Détár Enikő, Fonyó Barbara, Egyházi Géza, György-Rózsa Sándor, Derzsi György.

2014.09.26
Rovat: Vidék

Szombathely főterén tartja ma délelőtt 10 órától nyilvános évadnyitóját a Weöres Sándor Színház társulata - közölte az MTI-vel a teátrum vezetése.

2014.09.06
Rovat: Vidék

Öt bemutatóval készül az új évadra a veszprémi Kabóca Bábszínház, közülük egy, Jean Cocteau Orpheus című darabja a középiskolás korosztályt szólítja meg - mondta el az MTI-nek a bábszínház igazgatója.

2014.09.03
Rovat: Vidék

Az elmúlt évadban 101 ezer néző látta a kecskeméti Katona József Színház előadásait - mondta Cseke Péter, a színház direktora kedden, amikor megnyitotta a 119. évadot.

2014.09.03
Rovat: Vidék

Az új szezonban elsőként Vörösmarty Mihály 1830-ban írt drámai költeményét, a Csongor és Tündét mutatják be Kiss József rendezésében a szolnoki Szigligeti Színházban - közölte Balázs Péter igazgató a teátrum keddi évadnyitó társulati ülésén. Bejelentette azt is, hogy harmadszor is pályázik a színházigazgatói posztra.

2014.09.03
Rovat: Vidék

Eddig példa nélküli az a szakmai fórum, amely Veszprémben valósult meg a Magyar Művészeti Akadémia támogatásával az elmúlt két napban - fogalmazott a Magyar Cirkusz és Varieté Nonprofit Kft. ügyvezetője sajtótájékoztatóján.

2014.08.30
Rovat: Vidék

Rátóti Zoltán, a kaposvári Csiky Gergely Színház igazgatója további öt évre szóló megbízást kapott a társulat vezetésére a közgyűlés keddi ülésén, így 2015-től a második igazgatói ciklusát kezdheti a teátrum élén.

2014.08.28
Rovat: Vidék

Rekorddal zárt a Szegedi Szabadtéri Játékok, mind a látogatottságot, mind a jegyár-bevételt tekintve - közölték a szervezők az MTI-vel.

2014.08.28
Rovat: Vidék

Névadója tiszteletére Zenthe Ferenc-emlékplakettet alapított a salgótarjáni színház, a színházalapító T. Pataki László emlékére pedig özvegye hozott létre elismerést - jelentette be Simon Lajos igazgató a hétfői évadnyitón a Zenthe Ferenc Színházban, amely öt bemutatóval készül az új szezonra.

2014.08.25
Rovat: Vidék

Kaposvár polgármestere jó esélyt lát arra, hogy Rátóti Zoltán maradjon a Csiky Gergely Színház igazgatója. Szita Károly (Fidesz-KDNP) erről a csütörtöki évadnyitó társulati ülésen beszélt.

2014.08.23
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon