Hirdetés

Rovat: Vidék

Szerencsés és sikeres évadot zárt a Soproni Petőfi Színház, minden előadás jól sikerült; májusban nem lehetett jegyet kapni az Evita című rockoperára - hangzott el a társulat szerdai évadzáró ülésén Sopronban.

2014.06.19
Rovat: Vidék

Szombaton este gálaműsorral nyitja meg kapuit a szarvasi Vízi Színház, a nyári teátrumban augusztus 19-ig minden este előadással várják a közönséget - tájékoztatta a játszóhelyet működtető Békéscsabai Jókai Színház igazgatója az MTI-t.

2014.06.14
Rovat: Vidék

Rekordot döntött a Miskolci Nemzeti Színház a 190. évadban: a vendégszereplésekkel együtt 610 előadást játszott a társulat, ebből az ország első kőszínházában 583 színházi estén vehettek részt a nézők - közölték a teátrum évadzáró társulati ülésén, szombaton. A következő évad középpontjában Shakespeare művei állnak.

2014.06.08
Rovat: Vidék

Az egri Gárdonyi Géza Színház most záruló évadában már egyértelműen előtérbe kerültek a zenés előadások, a közönség ugyanis igényli a zenés műfajokat - mondta el Blaskó Balázs, a teátrum igazgatója a pénteki évadzáró társulati ülésen.

2014.06.08
Rovat: Vidék

A tavalyinál tízmillió forinttal több, csaknem 94 millió forint volt a bevétele az idei színházi évadban a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színháznak.

2014.06.02
Rovat: Vidék

Jeltolmács kíséri Leonard Gershe színművének június 3-ai előadását a Gárdonyi Géza Színház stúdiószínpadán. A Marjai Virág, Tímár Éva és Ozsgyáni Mihály játszotta előadás könnyebb megértését és befogadását a nagyothalló és siket látogatók számára ezúttal Hanák Petra jeltolmács segíti.

2014.05.30
Rovat: Vidék

Életének 52. évében elhunyt Józsa Mihály újságíró, előadóművész; a Magyar Teátrum című újság felelős szerkesztőjét pénteken hajnalban hosszan tartó betegség után érte a halál - tudatta a Magyar Teátrumi Társaság az MTI-vel.

2014.05.30
Rovat: Vidék

Pozsgai Zsolt A vasgróf című színművének ősbemutatójával indul szeptemberben a Szegedi Nemzeti Színház következő évadja - közölte Gyüdi Sándor főigazgató pénteken a Tisza-parti városban.

2014.05.30
Rovat: Vidék

Idén is tizenhat produkcióra, köztük vígjátékra, bohózatra, komédiára, operettre, táncestre és diákszínjátszók előadására várja a közönséget a Pécsi Nyári Színház június 13. és augusztus 10. között a baranyai megyeszékhelyen.

2014.05.29
Rovat: Vidék

A nagyszínpadon hét, a Kelemen László Kamaraszínházban, illetve a várhatóan 2014 januárban, az egykori Városi Mozi épületében kialakítandó játszóhelyen három, a Ruszt Stúdióban szintén három bemutató lesz az új évadban - ismertette a jövő évi premiereket Cseke Péter, a kecskeméti Katona József Színház igazgatója csütörtökön az évadzáró társulati ülésen.

2014.05.29
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon