Hirdetés

Rovat: Vidék

A Traviata, valamint a Rómeó és Júlia szerepel az idén ötvenéves Iseumi Szabadtéri Játékok műsorán - jelentette be szerdán sajtótájékoztatón Mérei Tamás, a Savaria Szimfonikus Zenekar igazgatója, az augusztusi rendezvény főszervezője.

2014.05.28
Rovat: Vidék

Aláírta a Szegedi Szabadtéri Játékokkal kötött írásbeli megállapodást Gérard Depardieu, ő játssza nyáron Napóleon szerepét Kodály Zoltán Háry János című daljátékában - tájékoztatta Fábián Barbara, a fesztivál sajtóreferense szerdán az MTI-t.

2014.05.28
Rovat: Vidék

Az újjáépített Nagyerdei Szabadtéri Színpad ad otthont az idei nyári színházi esték produkcióinak Debrecenben - közölte a város fideszes polgármestere szerdán, a helyszínen tartott sajtótájékoztatón.

2014.05.28
Rovat: Vidék

Bemutatták az érdeklődőknek szombaton a Szegedi Szabadtéri Játékok új fesztiválhelyszínét, a korábbiakhoz képest ellentétes irányban fölállított nézőteret és a korszerű, a Dóm tér órajátéka előtt fölállított színpadot.

2014.05.24
Rovat: Vidék

Rekordszámú, 281 előadást játszott ebben az évadban az egri Gárdonyi Géza Színház, miközben tavalyhoz képest megduplázva, 12 ezer 500 fölé emelte bérletes nézőinek számát - mondta Blaskó Balázs színházigazgató pénteken Egerben sajtótájékoztatón.

2014.05.24
Rovat: Vidék

Béres Attila rendezővel folytatott korábbi megbeszélések alapján különleges dramaturgiai megoldással áll a szegedi Dóm tér színpadára Gérard Depardieu, akit Napóleon szerepében láthat majd a közönség Kodály Zoltán Háry János című daljátékában augusztus elején - közölte Herczeg Tamás, a Szegedi Szabadtéri Játékok igazgatója csütörtökön az MTI-vel.

2014.05.22
Rovat: Vidék

Szinte napra pontosan két hónappal a Zorba, a görög című nyitóelőadás előtt megkezdődött a Szegedi Szabadtéri Játékok színpadának építése, miközben a nézőtér felállításának munkálatai már gőzerővel haladnak.

2014.05.08
Rovat: Vidék

Három bemutató is várja a közönséget június 27. és augusztus 10. között a Gyulai Várszínház 51. nyári évadában, emellett népművészeti, dzsessz és blues fesztivál is színesíti a kínálatot.

2014.05.07
Rovat: Vidék

Megkezdődött hétfőn Kaposváron az ASSITEJ Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Színházi Biennále, amely egy héten át az elmúlt két év legjobb produkcióinak biztosít bemutatkozási lehetőséget.

2014.05.05
Rovat: Vidék

Egész napos rendezvénnyel emlékeznek szombaton Salgótarjánban a város híres szülöttére, Zenthe Ferencre, a nemzet színészére - közölte az MTI-vel Simon Lajos, az emléknapot szervező Zenthe Ferenc Színház igazgatója.

2014.04.26
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon