Hirdetés

Rovat: Vidék

A téli szünet után kiállítással nyitják meg a Tolnay Klári Emlékházat szombaton a Nógrád megyei Mohorán; bemutatják azt a centenáriumi emlékbélyeget és borítékot is, amelyet a Magyar Posta bocsátott ki Tolnay Klári születésének századik évfordulóján - tájékoztatta az MTI-t az emlékház vezetője kedden.

2014.03.05
Rovat: Vidék

A Szegedi Kortárs Balett új produkciójának premierje és Vinnai András Másikember című fantasztikus vígjátékának ősbemutatója szerepel többek között a Szegedi Nemzeti Színház márciusi műsorán.

2014.02.21
Rovat: Vidék

Ma kezdődik a Madách Imre Irodalmi és Színjátszó Napok - Kamarajátékok Fesztiválja Balassagyarmaton; a háromnapos rendezvényen tizenöt ingyenesen látogatható előadást mutatnak be, az érdeklődők emellett dzsesszkoncerten, műhelybeszélgetéseken is részt vehetnek.

2014.02.21
Rovat: Vidék

Eredménytelen lett a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház igazgatói munkakörének betöltésére kiírt pályázat - közölte Kovács Ferenc (Fidesz-KDNP) polgármester csütörtökön az MTI-vel.

2014.02.20
Rovat: Vidék

Minden jegy elkelt Székely Csaba erdélyi író Bányavidék-trilógiájának azon előadásaira, amelyek márciusban három egymást követő napon láthatóak Pécsett - mondta el a Pécsi Harmadik Színház menedzsere kedden a baranyai megyeszékhelyen, sajtótájékoztatón.

2014.02.19
Rovat: Vidék

A debreceni Főnix csarnokban mutatják be szombaton a Budapesti Operettszínház egyik legnépszerűbb darabját, a Rómeó és Júlia című musicalt.

2014.02.19
Rovat: Vidék

On The Road címmel angol nyelvű tárgyanimációs előadást mutat be a veszprémi Kabóca Bábszínház csütörtökön - tájékoztatta a teátrum az MTI-t.

2014.02.11
Rovat: Vidék

Tizenöt ingyenesen látogatható előadást mutatnak be Balassagyarmaton a Madách Imre Irodalmi és Színjátszó Napok - Kamarajátékok Fesztiválján február 21-től három napon át, az érdeklődők emellett dzsesszkoncerten, műhelybeszélgetéseken is részt vehetnek - tájékoztatta az MTI-t a rendezvényeknek helyet adó Mikszáth Kálmán Művelődési Központ munkatársa hétfőn.

2014.02.10
Rovat: Vidék

Új szereposztásban kerül színre a Budapesti Operettszínház két produkciója, a Csárdáskirálynő és az Elfújta a szél júliusban a Szegedi Szabadtéri Játékokon.

2014.02.05
Rovat: Vidék

Lear király című produkciójával a németországi Zittauban, a 3 LänderSpiel fesztiválon lép fel a Békéscsabai Jókai Színház szombaton, majd a társulat hétfőn a prágai Balassi Intézetben A kolozsvári bíró című mesét adja elő.

2014.02.02
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon