Hirdetés

Rovat: Vidék

Az előző évadokhoz képest új helyszíneken már vasárnap elindul a szegedi MASZK Egyesület tavaszi színházi programja, elsőként Dosztojevszkij A Karamazov testvérek című regényének színpadi adaptációját és Csákányi Eszter önálló estjét láthatja a közönség.

2014.04.05
Rovat: Vidék

Balázs Péter a teátrum direktora (j3) a társulatról készült tablót mutatja Áder János köztársasági elnöknek (j2) és Herczegh Anitának, a köztársasági elnök feleségének (j) a szolnoki Szigligeti Színház titkárságán 2014. március 28-án.

2014.03.29
Rovat: Vidék

Kolti Helga (b), Gulyás Attila (k) és Kovács Edit (j) színészek Székely Csaba Az ajtók záródnak című, a XIX. Magyar Drámaíró Versenyre írt versenyművének próbáján a Békéscsabai Jókai Színház próbatermében 2014. március 28-án.

2014.03.29
Rovat: Vidék

Hétfőn kezdődik a zongora szakos hallgatók és az ifjú művészek számára bemutatkozási lehetőséget kínáló Nemzetközi Bartók Béla Zongoraverseny Szegeden - tájékoztatták a szervezők.

2014.03.23
Rovat: Vidék

A szegedi Korzó zeneházban tartják kedden Vinnai András Másikember című fantasztikus vígjátékának ősbemutatóját.


 

 

2014.03.18
Rovat: Vidék

A téli szünet után kiállítással nyitják meg a Tolnay Klári Emlékházat szombaton a Nógrád megyei Mohorán; bemutatják azt a centenáriumi emlékbélyeget és borítékot is, amelyet a Magyar Posta bocsátott ki Tolnay Klári születésének századik évfordulóján - tájékoztatta az MTI-t az emlékház vezetője kedden.

2014.03.05
Rovat: Vidék

A Szegedi Kortárs Balett új produkciójának premierje és Vinnai András Másikember című fantasztikus vígjátékának ősbemutatója szerepel többek között a Szegedi Nemzeti Színház márciusi műsorán.

2014.02.21
Rovat: Vidék

Ma kezdődik a Madách Imre Irodalmi és Színjátszó Napok - Kamarajátékok Fesztiválja Balassagyarmaton; a háromnapos rendezvényen tizenöt ingyenesen látogatható előadást mutatnak be, az érdeklődők emellett dzsesszkoncerten, műhelybeszélgetéseken is részt vehetnek.

2014.02.21
Rovat: Vidék

Eredménytelen lett a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház igazgatói munkakörének betöltésére kiírt pályázat - közölte Kovács Ferenc (Fidesz-KDNP) polgármester csütörtökön az MTI-vel.

2014.02.20
Rovat: Vidék

Minden jegy elkelt Székely Csaba erdélyi író Bányavidék-trilógiájának azon előadásaira, amelyek márciusban három egymást követő napon láthatóak Pécsett - mondta el a Pécsi Harmadik Színház menedzsere kedden a baranyai megyeszékhelyen, sajtótájékoztatón.

2014.02.19
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon