Hirdetés

Rovat: Vidék

A debreceni Főnix csarnokban mutatják be szombaton a Budapesti Operettszínház egyik legnépszerűbb darabját, a Rómeó és Júlia című musicalt.

2014.02.19
Rovat: Vidék

On The Road címmel angol nyelvű tárgyanimációs előadást mutat be a veszprémi Kabóca Bábszínház csütörtökön - tájékoztatta a teátrum az MTI-t.

2014.02.11
Rovat: Vidék

Tizenöt ingyenesen látogatható előadást mutatnak be Balassagyarmaton a Madách Imre Irodalmi és Színjátszó Napok - Kamarajátékok Fesztiválján február 21-től három napon át, az érdeklődők emellett dzsesszkoncerten, műhelybeszélgetéseken is részt vehetnek - tájékoztatta az MTI-t a rendezvényeknek helyet adó Mikszáth Kálmán Művelődési Központ munkatársa hétfőn.

2014.02.10
Rovat: Vidék

Új szereposztásban kerül színre a Budapesti Operettszínház két produkciója, a Csárdáskirálynő és az Elfújta a szél júliusban a Szegedi Szabadtéri Játékokon.

2014.02.05
Rovat: Vidék

Lear király című produkciójával a németországi Zittauban, a 3 LänderSpiel fesztiválon lép fel a Békéscsabai Jókai Színház szombaton, majd a társulat hétfőn a prágai Balassi Intézetben A kolozsvári bíró című mesét adja elő.

2014.02.02
Rovat: Vidék

Öt Veszprém megyei iskolában és egy óvodában indít művészeti-kulturális programot a Pannon Várszínház tanítási időn túl, interaktív témanapok keretében - közölték a szervezők pénteken a veszprémi Kossuth általános iskolában.

2014.01.31
Rovat: Vidék

Főként énekes és zenés színházi előadásokat láthat a közönség az európai Színművészeti Egyetemek Miskolcon (SZEM) elnevezésű fesztiválon, amelyen több szakmai workshopot is tartanak külföldi és magyar hallgatók részvételével február 4. és 9. között a Miskolci Nemzeti Színházban.

2014.01.21
Rovat: Vidék

Népzenei fesztivállal tiszteleg tavaly elhunyt díszpolgára, Halmos Béla népzenész, népzenekutató előtt Gyula városa február 17-én és 18-án a magyar kultúra napja alkalmából.

2014.01.15
Rovat: Vidék

A Vajdaságban vendégszerepelnek Bornemisza Péter Magyar Elektra című művével a Soproni Petőfi Színház, az Evangélium Színház és a Forrás Színház művészei a magyar kultúra napja alkalmából. Katona Imre rendezését Zentán, Szabadkán, Bácsfeketehegyen és Adán láthatja a közönség - közölte Pataki András, a Soproni Petőfi Színház igazgatója az MTI-vel.

2014.01.13
Rovat: Vidék

Mobil forgószínpad tervezésére kivitelezésére írt ki tendert a Szegedi Szabadtéri Játékok igazgatósága, a felhívás hétfőn jelent meg a Közbeszerzési Hatóság honlapján.

2014.01.13
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon