Hirdetés

Rovat: Vidék

Ősbemutatóval vendégszerepel Budapesten a tavaly alakult salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház. Hazánk legifjabb teátruma január 22-én, a magyar kultúra napján a fővárosi Madách Stúdióban mutatja be T. Pataki László Kit szerettél, Ádám? című darabját, amely a Madách Imre életét meghatározó nők „hatalmi harcába" enged bepillantást - közölte az MTI-vel Susán Ferenc, a darab egyik rendezője.

2014.01.13
Rovat: Vidék

A város rentábilis gazdálkodásáért kapott kormányzati támogatásból 60 millió forintot a Hevesi Sándor Színház működtetésére fordít Zalaegerszeg városa - jelentette be Vigh László (Fidesz) országgyűlési képviselő csütörtökön, a társulat karácsony előtti ülésén Zalaegerszegen.

2013.12.22
Rovat: Vidék

Rossini Hamupipőke című vígoperájának és Shakespeare Othello, a velencei mór című tragédiájának premierje szerepel a Szegedi Nemzeti Színház januári műsorán.

2013.12.19
Rovat: Vidék

Magyarországon mutatják be először David Seidler rendező-forgatókönyvíró A király beszéde című Oscar-díjas filmjének színpadi változatát a kaposvári Csiky Gergely Színházban pénteken.

2013.12.18
Rovat: Vidék

Latinovits-napot rendez szombaton a Budaörsi Latinovits Színház. Az eseményt első alkalommal, de hagyományteremtő szándékkal szervezték meg.

2013.12.13
Rovat: Vidék

Színházjegy vásárlásra szóló kedvezményt hozott a szombathelyieknek a Mikulás; a Weöres Sándor Színház nézőcsalogató akciójáról szombaton a Vas Népe hasábjain levélben számolt be Jordán Tamás igazgató.

2013.12.07
Rovat: Vidék

Tábla is őrzi ezután Kabos László színművész emlékét szülővárosában, Sárváron a róla elnevezett utcában - közölte az MTI-vel kedden Kondora István, Sárvár polgármestere.

2013.12.03
Rovat: Vidék

Advent első szombatján kezdődik az Újszövetség-maraton a székesfehérvári Vörösmarty Színházban: a gyertyagyújtást követően 18 órától önkéntes jelentkezők olvassák fel az Újszövetséget.

2013.11.29
Rovat: Vidék

Gorkij Éjjeli menedékhely című drámáját állítja színpadra Veszprémben Eperjes Károly; a színművésznek ez az első rendezése a Petőfi Színházban, a darabot pénteken mutatják be.

2013.11.29
Rovat: Vidék

Kétféle rendezésben és szereposztásban is bemutatja a Miskolci Nemzeti Színház a következő hónapokban Csehov Sirály című drámáját. A teátrum decemberben további két darabot is bemutat.

2013.11.27
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon