Hirdetés

Rovat: Vidék

Az idei évadban eddig mintegy ezer fővel, 19 ezerre emelkedett a színházbérletet vásárlók száma tavalyhoz képest, és nőtt az ebből származó többletbevétel a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színházban.

2013.11.27
Rovat: Vidék

Három különleges színházi produkcióval várja a nézőket decemberben a szegedi Reök-palota, ahol Keleti Évának a magyar kultúra elmúlt évtizedének nagyjait megidéző képei mellett Bodrogi Gyulával is találkozhat a közönség.

2013.11.27
Rovat: Vidék

Négy darabbal várja a közönséget az év végéig a Szegedi Kortárs Balett a Tisza-parti város teátrumában és az ország több színházában - tájékoztatta a társulat sajtóreferense hétfőn az MTI-t.

2013.11.19
Rovat: Vidék

Peter Buckman Most mindenki együtt című darabját mutatja be pénteken a kecskeméti Katona József Színház, az előadást Cseke Péter, a teátrum igazgatója rendezi.

2013.11.15
Rovat: Vidék

Most először viszik színpadra Debrecenben Szabó Magda Abigéljét: a darab szombaton több mint háromezer néző előtt debütál a Főnix Csarnokban.

2013.11.15
Rovat: Vidék

A Baltazár Színház, valamint Szirtes Edina Mókus és a Fabula Rasa zenekar lép fel azon a jótékonysági esten, amelyet a Teljes Élet Tábor javára rendeznek vasárnap a Vörösmarty Színházban - tájékoztatta a Teljes Élet Szociális Alapítvány az MTI-t szerdán.

2013.11.13
Rovat: Vidék

Hangversennyel, operettel, számos vendégjátékkal és gálaműsorokkal várja a közönséget decemberben a Szegedi Nemzeti Színház - mondta Gyüdi Sándor igazgató a teátrum szerdai sajtótájékoztatóján.

2013.11.13
Rovat: Vidék

A Kabóca Bábszínház új bemutatót tart kedden: a Szarvasok szövetsége című előadás Bartók Béla Cantata profana című művének modern feldolgozása kifejezetten középiskolás diákok számára - tájékozatta a színház az MTI-t.

2013.11.11
Rovat: Vidék

Az emberi közösségekről, a kultúrák egymás mellett éléséről szól a Szegedi Kortárs Balett új, Rítus című produkciója, melyet péntektől láthat a közönség a Szegedi Nemzeti Színház Kisszínházában.

2013.11.08
Rovat: Vidék

"A humor szálkás nagyágyúi", azaz Bagi Iván és Nacsa Olivér jótékonysági célokat szolgáló estjére várják a hódmezővásárhelyieket pénteken este a Bessenyei Ferenc Művelődési Központba. A Tiszta Szívvel Egyesület által szervezett rendezvényre színházbuszt is indítanak a város felzárkóztatásra váró településrészéből.

2013.11.08
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon