Hirdetés

Rovat: Vidék

Magyarországon mutatják be először David Seidler rendező-forgatókönyvíró A király beszéde című Oscar-díjas filmjének színpadi változatát a kaposvári Csiky Gergely Színházban pénteken.

2013.12.18
Rovat: Vidék

Latinovits-napot rendez szombaton a Budaörsi Latinovits Színház. Az eseményt első alkalommal, de hagyományteremtő szándékkal szervezték meg.

2013.12.13
Rovat: Vidék

Színházjegy vásárlásra szóló kedvezményt hozott a szombathelyieknek a Mikulás; a Weöres Sándor Színház nézőcsalogató akciójáról szombaton a Vas Népe hasábjain levélben számolt be Jordán Tamás igazgató.

2013.12.07
Rovat: Vidék

Tábla is őrzi ezután Kabos László színművész emlékét szülővárosában, Sárváron a róla elnevezett utcában - közölte az MTI-vel kedden Kondora István, Sárvár polgármestere.

2013.12.03
Rovat: Vidék

Advent első szombatján kezdődik az Újszövetség-maraton a székesfehérvári Vörösmarty Színházban: a gyertyagyújtást követően 18 órától önkéntes jelentkezők olvassák fel az Újszövetséget.

2013.11.29
Rovat: Vidék

Gorkij Éjjeli menedékhely című drámáját állítja színpadra Veszprémben Eperjes Károly; a színművésznek ez az első rendezése a Petőfi Színházban, a darabot pénteken mutatják be.

2013.11.29
Rovat: Vidék

Kétféle rendezésben és szereposztásban is bemutatja a Miskolci Nemzeti Színház a következő hónapokban Csehov Sirály című drámáját. A teátrum decemberben további két darabot is bemutat.

2013.11.27
Rovat: Vidék

Az idei évadban eddig mintegy ezer fővel, 19 ezerre emelkedett a színházbérletet vásárlók száma tavalyhoz képest, és nőtt az ebből származó többletbevétel a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színházban.

2013.11.27
Rovat: Vidék

Három különleges színházi produkcióval várja a nézőket decemberben a szegedi Reök-palota, ahol Keleti Évának a magyar kultúra elmúlt évtizedének nagyjait megidéző képei mellett Bodrogi Gyulával is találkozhat a közönség.

2013.11.27
Rovat: Vidék

Négy darabbal várja a közönséget az év végéig a Szegedi Kortárs Balett a Tisza-parti város teátrumában és az ország több színházában - tájékoztatta a társulat sajtóreferense hétfőn az MTI-t.

2013.11.19
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon