Hirdetés

Rovat: Vidék

Peter Buckman Most mindenki együtt című darabját mutatja be pénteken a kecskeméti Katona József Színház, az előadást Cseke Péter, a teátrum igazgatója rendezi.

2013.11.15
Rovat: Vidék

Most először viszik színpadra Debrecenben Szabó Magda Abigéljét: a darab szombaton több mint háromezer néző előtt debütál a Főnix Csarnokban.

2013.11.15
Rovat: Vidék

A Baltazár Színház, valamint Szirtes Edina Mókus és a Fabula Rasa zenekar lép fel azon a jótékonysági esten, amelyet a Teljes Élet Tábor javára rendeznek vasárnap a Vörösmarty Színházban - tájékoztatta a Teljes Élet Szociális Alapítvány az MTI-t szerdán.

2013.11.13
Rovat: Vidék

Hangversennyel, operettel, számos vendégjátékkal és gálaműsorokkal várja a közönséget decemberben a Szegedi Nemzeti Színház - mondta Gyüdi Sándor igazgató a teátrum szerdai sajtótájékoztatóján.

2013.11.13
Rovat: Vidék

A Kabóca Bábszínház új bemutatót tart kedden: a Szarvasok szövetsége című előadás Bartók Béla Cantata profana című művének modern feldolgozása kifejezetten középiskolás diákok számára - tájékozatta a színház az MTI-t.

2013.11.11
Rovat: Vidék

Az emberi közösségekről, a kultúrák egymás mellett éléséről szól a Szegedi Kortárs Balett új, Rítus című produkciója, melyet péntektől láthat a közönség a Szegedi Nemzeti Színház Kisszínházában.

2013.11.08
Rovat: Vidék

"A humor szálkás nagyágyúi", azaz Bagi Iván és Nacsa Olivér jótékonysági célokat szolgáló estjére várják a hódmezővásárhelyieket pénteken este a Bessenyei Ferenc Művelődési Központba. A Tiszta Szívvel Egyesület által szervezett rendezvényre színházbuszt is indítanak a város felzárkóztatásra váró településrészéből.

2013.11.08
Rovat: Vidék

Egyre több a vendégjáték a Soproni Petőfi Színházban. Egy csütörtöki sajtóbeszélgetésen elhangzott, hogy tavasszal fővárosi társulatok és erdélyi magyar teátrum is érkezik.

2013.11.08
Rovat: Vidék

Félszáz előadást tarthat évente, kora tavasztól késő őszig a fertőrákosi kőfejtőben kialakított teátrumban a Soproni Petőfi Színház - mondta el az MTI-nek Pataki András igazgató, aki szerint 30-40 ezer nézőt vonzhatnak az itt rendezendő előadások.

2013.11.04
Rovat: Vidék

Gárdonyi-maraton zárja Egerben vasárnap a Gárdonyi-emlékév programsorozatát.

2013.10.25
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon