Hirdetés

Rovat: Vidék

A Kabóca Bábszínház új bemutatót tart kedden: a Szarvasok szövetsége című előadás Bartók Béla Cantata profana című művének modern feldolgozása kifejezetten középiskolás diákok számára - tájékozatta a színház az MTI-t.

2013.11.11
Rovat: Vidék

Az emberi közösségekről, a kultúrák egymás mellett éléséről szól a Szegedi Kortárs Balett új, Rítus című produkciója, melyet péntektől láthat a közönség a Szegedi Nemzeti Színház Kisszínházában.

2013.11.08
Rovat: Vidék

"A humor szálkás nagyágyúi", azaz Bagi Iván és Nacsa Olivér jótékonysági célokat szolgáló estjére várják a hódmezővásárhelyieket pénteken este a Bessenyei Ferenc Művelődési Központba. A Tiszta Szívvel Egyesület által szervezett rendezvényre színházbuszt is indítanak a város felzárkóztatásra váró településrészéből.

2013.11.08
Rovat: Vidék

Egyre több a vendégjáték a Soproni Petőfi Színházban. Egy csütörtöki sajtóbeszélgetésen elhangzott, hogy tavasszal fővárosi társulatok és erdélyi magyar teátrum is érkezik.

2013.11.08
Rovat: Vidék

Félszáz előadást tarthat évente, kora tavasztól késő őszig a fertőrákosi kőfejtőben kialakított teátrumban a Soproni Petőfi Színház - mondta el az MTI-nek Pataki András igazgató, aki szerint 30-40 ezer nézőt vonzhatnak az itt rendezendő előadások.

2013.11.04
Rovat: Vidék

Gárdonyi-maraton zárja Egerben vasárnap a Gárdonyi-emlékév programsorozatát.

2013.10.25
Rovat: Vidék

Kozák András színművészről, a székesfehérvári Vörösmarty Színház egykori művészeti vezetőjéről nevezték el a teátrum stúdiószínpadát.

2013.10.25
Rovat: Vidék

A Verdi-emlékévhez kapcsolódó programokkal, három bemutatóval és különleges koncertekkel várja a közönséget a következő hetekben a Szegedi Nemzeti Színház.

2013.10.17
Rovat: Vidék

Kárpát-medencei társulatokkal alakít ki együttműködést a Soproni Petőfi Színház.

2013.10.14
Rovat: Vidék

Próbára tehetik saját színészi képességeiket és a Szegedi Nemzeti Színház máskor rejtve maradó zugaiba is bepillanthatnak azok, akik szerdán ellátogatnak a kulturális intézménynek a Szegedi Tudományegyetemmel közös nyílt napjára.

2013.10.14
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon