Hirdetés

Rovat: Vidék

Legalább 120 ezer ember fordult meg a Művészetek Völgyben az összművészeti fesztivál tíz napja alatt, a falu és a környék összes szálláshelye foglalt volt, ebből Kapolcson háromezer vendégéjszakát töltöttek el sátorral - mondta el Márta István fesztiváligazgató az MTI-nek vasárnap.

2013.08.04
Rovat: Vidék

Idén immár 13. alkalommal rendezi meg Veszprémi Nyár című rendezvénysorozatát a megyeszékhely Városi Művelődési Központja (VMK).

2013.08.03
Rovat: Vidék

Célegyenesben a fertőrákosi barlangszínház és a kőfejtő felújítása; várhatóan augusztus közepén átadják a kétmilliárd forintos beruházás munkaterületét a kivitelezőnek - közölte az MTI-vel Sopron önkormányzata.

2013.08.01
Rovat: Vidék

Latinovits Zoltánra és Bujtor Istvánra emlékezik a Veszprémi Petőfi Színház ősszel előadóesttel, könyvbemutatóval - jelentették be sajtótájékoztatón pénteken.

2013.07.26
Rovat: Vidék

Ma veszi kezdetét és tíz napon át tart a Művészetek Völgye összművészeti fesztivál, amely Kapolcson, Taliándörögdön, Monostorapátiban és Vigántpetenden várja a látogatókat.

2013.07.26
Rovat: Vidék

Theo Herghelegiu Tündéri című drámáját mutatja be közös produkcióként Szegeden a Thealter Fesztiválon az Aradi Kamaraszínház, a Békéscsabai Jókai Színház és a szegedi MASZK Egyesület - közölte csütörtökön az erdélyi teátrum.

2013.07.25
Rovat: Vidék

Balatonboglár közel negyed évszázados szünet után éleszti újjá régi hagyományát azzal, hogy augusztus 2. és 11. között megrendezi a balatonboglári színházi estéket a Vörös Kápolna melletti szabadtéri színpadon, felújított környezetben.

2013.07.24
Rovat: Vidék

Színházi produkciókkal, szakmai beszélgetésekkel, kiállítással, olvasósarokkal, játszóházzal várja az érdeklődőket a Magyar Teátrumi Társaság színházi sátra szerdától vasárnapig a Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor idején.

2013.07.23
Rovat: Vidék

Egy romantikus film színpadi változata Cole Porter-dalokkal: a Római vakáció című zenés előadást pénteken mutatják be Tenki Réka és Fekete Ernő főszereplésével a szentendrei városháza udvarán.

2013.07.23
Rovat: Vidék

A Hét boszorka című koncertelőadással kezdődik csütörtök este a XIV. Keszthelyi Nyári Játékok programsorozata a Festetics-kastély parkjában.

2013.07.23
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon