Hirdetés

Rovat: Vidék

Harmadával többe kerül a fertőrákosi Barlangszínház fejlesztése, mint azt korábban tervezték - hangzott el a soproni közgyűlés hétfői ülésén, amelyen ennek megfelelően megemelték a projekthez biztosított városi önrész összegét.

2013.07.08
Rovat: Vidék

A Hét boszorka című koncertelőadással kezdődnek a 14. Keszthelyi Nyári Játékok a Festetics-kastély parkjában. A Balaton-parti városban július 25. és augusztus 18. között tizennégy estén tartanak előadásokat.

2013.07.08
Rovat: Vidék

Jacobi Viktor Leányvásár című nagyoperettjével pénteken kezdődik a Szegedi Szabadtéri Játékok idei műsora, amely augusztus 20-ig tart.

2013.07.04
Rovat: Vidék

Szarvas híres szülöttére, Melis György Kossuth-díjas operaénekesre emlékeznek kedden a Békés megyei városban születésének 90. évfordulója alkalmából.

2013.07.03
Rovat: Vidék

Mesés, néhol abszurd történetként elevenedik meg Jacobi Viktor Leányvásár című operettje a Dóm téren. A Szegedi Szabadtéri Játékok idei nyitóprodukcióját péntektől láthatja a közönség Gothár Péter rendezésében.

2013.07.02
Rovat: Vidék

Bujtor Istvánra, az alapítóra is emlékezik a tihanyi Bujtor István Szabadtéri Színpad a szabadtéri játékokon, amelynek repertoárjában idén már gyerekműsorok is szerepelnek.

2013.06.27
Rovat: Vidék

Kezdődik a Zsámbéki Színházi Bázis 30. évada, amelynek első előadásaként Marivaux a 2. váratlan szerelem című művét láthatja a közönség pénteken.

2013.06.23
Rovat: Vidék

A Gyulai Várszínház Összművészeti Fesztivál rangos esemény, ötven év óta töretlen szakmai elismerés és közönségszeretet övezi - jelentette ki Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere beszédében szombaton este Gyulán, az ötvenedik jubileumi évad ünnepélyes megnyitóján.

2013.06.23
Rovat: Vidék

Hét előadás szerepel a kisvárdai Várszínházi Esték nyári programjában, amely július 6-án a nyíregyházi Mandala Dalszínház Romhányi József-Kimpián Aurél Hamupipőke című darabjával kezdődik a felső-szabolcsi kisvárosban lévő Művészetek Házában.

2013.06.22
Rovat: Vidék

Az ősszel induló évadban neves argentin tangószakértő képezi a Soproni Petőfi Színház társulatát - mondta el Pataki András igazgató a pénteki évadzáró társulati ülésen, amelyen az is elhangzott: már készülnek a fertőrákosi Barlangszínház jövő nyári újranyitására.

2013.06.22
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon