Hirdetés

Rovat: Vidék

Latinovits Zoltánra és Bujtor Istvánra emlékezik a Veszprémi Petőfi Színház ősszel előadóesttel, könyvbemutatóval - jelentették be sajtótájékoztatón pénteken.

2013.07.26
Rovat: Vidék

Ma veszi kezdetét és tíz napon át tart a Művészetek Völgye összművészeti fesztivál, amely Kapolcson, Taliándörögdön, Monostorapátiban és Vigántpetenden várja a látogatókat.

2013.07.26
Rovat: Vidék

Theo Herghelegiu Tündéri című drámáját mutatja be közös produkcióként Szegeden a Thealter Fesztiválon az Aradi Kamaraszínház, a Békéscsabai Jókai Színház és a szegedi MASZK Egyesület - közölte csütörtökön az erdélyi teátrum.

2013.07.25
Rovat: Vidék

Balatonboglár közel negyed évszázados szünet után éleszti újjá régi hagyományát azzal, hogy augusztus 2. és 11. között megrendezi a balatonboglári színházi estéket a Vörös Kápolna melletti szabadtéri színpadon, felújított környezetben.

2013.07.24
Rovat: Vidék

Színházi produkciókkal, szakmai beszélgetésekkel, kiállítással, olvasósarokkal, játszóházzal várja az érdeklődőket a Magyar Teátrumi Társaság színházi sátra szerdától vasárnapig a Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor idején.

2013.07.23
Rovat: Vidék

Egy romantikus film színpadi változata Cole Porter-dalokkal: a Római vakáció című zenés előadást pénteken mutatják be Tenki Réka és Fekete Ernő főszereplésével a szentendrei városháza udvarán.

2013.07.23
Rovat: Vidék

A Hét boszorka című koncertelőadással kezdődik csütörtök este a XIV. Keszthelyi Nyári Játékok programsorozata a Festetics-kastély parkjában.

2013.07.23
Rovat: Vidék

Országjáró Mátyás király címmel láthat zenés szabadtéri előadást a közönség pénteken és szombaton este Nagyvázsonyban, a Kinizsi-várban. Szőke István Atilla darabjában Mátyás király szerepét Helyey László játssza.

2013.07.15
Rovat: Vidék

Tizennégy előadás, köztük három ősbemutató kapott helyet a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház 2013/14-es évadában; az ezekre szóló bérleteket hétfőn kezdték el árusítani a nyírségi megyeszékhelyen.

2013.07.15
Rovat: Vidék

Az egyik legnépszerűbb musical, Az operaház fantomjának koncertváltozatával folytatódik a Szegedi Szabadtéri Játékok programja, az előadást szombaton Szirtes Tamás rendezésében láthatja a Dóm tér közönsége.

2013.07.13
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon