Hirdetés

Rovat: Vidék

Az elmúlt évadban csaknem 70 ezer néző előtt több mint 270 produkciót mutatott be a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház társulata, az előadásokra több mint tízezren váltottak bérletet - közölte a társulat pénteki évadzáró ülésén Besenczi Árpád igazgató.

2013.06.15
Rovat: Vidék

A Csík Zenekar koncertje, a Békéscsabai Jókai Színház fellépése, az ExperiDance táncjátéka is színesíti idén a XIII. Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé programját, amelyen megrendezik a Kárpát-medence Nemzeti Értékei és Hungarikumai elnevezésű kiállítást és vásárt hetven mezőgazdasági termelő és kézműves részvételével.

2013.06.13
Rovat: Vidék

Nem csökken az érdeklődés a 13. Pécsi Országos Színházi Találkozó (POSZT) rendezvényei iránt, a június 6. és 15. között zajló fesztivál szinte minden programja telt ház előtt zajlik.

2013.06.11
Rovat: Vidék

Weöres Sándor költő és Gobbi Hilda színész előtt tisztelegnek a Pécsi Országos Színházi Találkozón (POSZT): a művészek munkásságáról szóló tárlatok pénteken nyíltak meg az emlékükre szervezett centenáriumi év keretében.

2013.06.09
Rovat: Vidék

Idén is a Szent György-hegyi Hegymagason rendezik meg a Ghymes Fesztivált. A július 5. és 7. között zajló, immár nyolcadik összművészeti rendezvényen elsősorban zene, irodalom, színház és gasztronómia áll a középpontban.

2013.06.09
Rovat: Vidék

Folytatódni fog a szakmai vita az előadóművészeti szervezetek TAO-támogatási rendszerének finomhangolásáról - hangzott el a Pécsi Országos Színházi Találkozón (POSZT) tartott pénteki beszélgetésen, amelyen Halász János kulturális államtitkár elmondta: a témában várják a szakmai szervezetek javaslatait, majd ezek nyomán ősszel tartanak újabb egyeztetést.

2013.06.08
Rovat: Vidék

Mintegy 300 előadással, köztük több vendégjátékkal - egyebek mellett a budapesti Erkel Színházban és a Tháliában tartott sikeres vendégszerepléssel - a háta mögött eredményes évadot zár a Győri Nemzeti Színház - közölte Forgács Péter igazgató a csütörtöki évadzáró társulati ülésen.

2013.06.07
Rovat: Vidék

Speciális online programajánló rendszert vezetett be Békéscsaba a városi kulturális rendezvények összehangolására, az emberek gyors és szemléletes tájékoztatására.

2013.06.06
Rovat: Vidék

Vastapssal búcsúzott igazgatójától, Vidnyánszky Attilától szerdai évadzáró ülésén a debreceni Csokonai Színház társulata.

2013.06.05
Rovat: Vidék

A rock and roll korszakból származó autócsodákkal szervez közös felvonulást a keszthelyi Cadillac Múzeum a Hevesi Sándor Színház Made in Hungária szereplőivel pénteken, Zalaegerszegen.

2013.06.05
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon