Hirdetés

Rovat: Vidék

Jacobi Viktor Leányvásár című nagyoperettjével pénteken kezdődik a Szegedi Szabadtéri Játékok idei műsora, amely augusztus 20-ig tart.

2013.07.04
Rovat: Vidék

Szarvas híres szülöttére, Melis György Kossuth-díjas operaénekesre emlékeznek kedden a Békés megyei városban születésének 90. évfordulója alkalmából.

2013.07.03
Rovat: Vidék

Mesés, néhol abszurd történetként elevenedik meg Jacobi Viktor Leányvásár című operettje a Dóm téren. A Szegedi Szabadtéri Játékok idei nyitóprodukcióját péntektől láthatja a közönség Gothár Péter rendezésében.

2013.07.02
Rovat: Vidék

Bujtor Istvánra, az alapítóra is emlékezik a tihanyi Bujtor István Szabadtéri Színpad a szabadtéri játékokon, amelynek repertoárjában idén már gyerekműsorok is szerepelnek.

2013.06.27
Rovat: Vidék

Kezdődik a Zsámbéki Színházi Bázis 30. évada, amelynek első előadásaként Marivaux a 2. váratlan szerelem című művét láthatja a közönség pénteken.

2013.06.23
Rovat: Vidék

A Gyulai Várszínház Összművészeti Fesztivál rangos esemény, ötven év óta töretlen szakmai elismerés és közönségszeretet övezi - jelentette ki Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere beszédében szombaton este Gyulán, az ötvenedik jubileumi évad ünnepélyes megnyitóján.

2013.06.23
Rovat: Vidék

Hét előadás szerepel a kisvárdai Várszínházi Esték nyári programjában, amely július 6-án a nyíregyházi Mandala Dalszínház Romhányi József-Kimpián Aurél Hamupipőke című darabjával kezdődik a felső-szabolcsi kisvárosban lévő Művészetek Házában.

2013.06.22
Rovat: Vidék

Az ősszel induló évadban neves argentin tangószakértő képezi a Soproni Petőfi Színház társulatát - mondta el Pataki András igazgató a pénteki évadzáró társulati ülésen, amelyen az is elhangzott: már készülnek a fertőrákosi Barlangszínház jövő nyári újranyitására.

2013.06.22
Rovat: Vidék

Többnapos ünnepségsorozattal kezdődik a Gyulai Várszínház 50., jubileumi évada a hétvégén. A jubileumi műsorkínálat látványosságban és tartalomban valóban méltó a nyári színház ötvenéves múltjához - jelentette ki Görgényi Ernő, a város polgármestere a Gyulai Várszínház csütörtöki sajtótájékoztatóján.

2013.06.20
Rovat: Vidék

Csaknem negyven előadással több helyszínen várja a közönséget a Pannon Várszínház az idei nyári színházi szezonban július elejétől augusztus közepéig; a társulat Balatonfüreden, Sümegen, Alsóörsön, Veszprémben és Nagyvázsonyban lép majd színpadra.

2013.06.20
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon