Hirdetés

Rovat: Vidék

Weöres Sándor költő és Gobbi Hilda színész előtt tisztelegnek a Pécsi Országos Színházi Találkozón (POSZT): a művészek munkásságáról szóló tárlatok pénteken nyíltak meg az emlékükre szervezett centenáriumi év keretében.

2013.06.09
Rovat: Vidék

Idén is a Szent György-hegyi Hegymagason rendezik meg a Ghymes Fesztivált. A július 5. és 7. között zajló, immár nyolcadik összművészeti rendezvényen elsősorban zene, irodalom, színház és gasztronómia áll a középpontban.

2013.06.09
Rovat: Vidék

Folytatódni fog a szakmai vita az előadóművészeti szervezetek TAO-támogatási rendszerének finomhangolásáról - hangzott el a Pécsi Országos Színházi Találkozón (POSZT) tartott pénteki beszélgetésen, amelyen Halász János kulturális államtitkár elmondta: a témában várják a szakmai szervezetek javaslatait, majd ezek nyomán ősszel tartanak újabb egyeztetést.

2013.06.08
Rovat: Vidék

Mintegy 300 előadással, köztük több vendégjátékkal - egyebek mellett a budapesti Erkel Színházban és a Tháliában tartott sikeres vendégszerepléssel - a háta mögött eredményes évadot zár a Győri Nemzeti Színház - közölte Forgács Péter igazgató a csütörtöki évadzáró társulati ülésen.

2013.06.07
Rovat: Vidék

Speciális online programajánló rendszert vezetett be Békéscsaba a városi kulturális rendezvények összehangolására, az emberek gyors és szemléletes tájékoztatására.

2013.06.06
Rovat: Vidék

Vastapssal búcsúzott igazgatójától, Vidnyánszky Attilától szerdai évadzáró ülésén a debreceni Csokonai Színház társulata.

2013.06.05
Rovat: Vidék

A rock and roll korszakból származó autócsodákkal szervez közös felvonulást a keszthelyi Cadillac Múzeum a Hevesi Sándor Színház Made in Hungária szereplőivel pénteken, Zalaegerszegen.

2013.06.05
Rovat: Vidék

Különdíjjal jutalmazta a zsűri a békéscsabai Jókai Színház Monte Cristo grófja című musicaljét Ukrajnában, a Herszonban megrendezett Melpomena Tavrija nemzetközi színházi fesztiválon.

2013.06.05
Rovat: Vidék

Nagy az érdeklődés a csütörtökön kezdődő 13. Pécsi Országos Színházi Találkozó (POSZT) iránt: a jegyek döntő része elfogyott, a verseny- és a kiemelt off-programok közül már csak néhányra kaphatók belépők.

2013.06.02
Rovat: Vidék

Tánctagozat alakul a kecskeméti Katona József Színházban a következő évadban, amelyben öt nagyszínpadi bemutató mellett három-három gyermek- és kamara-előadás, valamint két stúdiódarab színrevitelét tervezik - mondta el Cseke Péter, a teátrum igazgatója a pénteken tartott évadzáró társulati ülésen.

2013.06.01
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon