Hirdetés

Rovat: Vidék

Színes programokat felvonultató, nagyszabású gyermeknapi rendezvényt tart a Veszprémi Petőfi Színház szombaton délelőtt fél tizenegy és délután három óra között az intézményben és a teátrum előtti téren - közölte a színház sajtófőnöke az MTI-vel.

2013.05.22
Rovat: Vidék

Ukrajna legnagyobb nemzetközi színházi fesztiváljára kapott meghívást a Békéscsabai Jókai Színház Monte Cristo grófja című táncos-zenés darabja. A musical Herszon városban a május 24. és június 2. között megrendezendő Melpomena Tavrija Nemzetközi Színházi Fesztiválon mutatkozik be.

2013.05.18
Rovat: Vidék

Hat felnőtt- és kilenc gyermekdarabot mutat be az ősszel kezdődő új évadban a tatabányai Jászai Mari Színház, Népház, amelynek nézőszáma húsz százalékkal nőtt a legutóbbi évadban - közölte pénteki sajtótájékoztatóján a színház igazgatója.

2013.05.18
Rovat: Vidék

Színes programokat felvonultató nagyszabású gyermeknapi rendezvényt tart a Veszprémi Petőfi Színház május 25-én (szombaton) délelőtt fél tizenegy és délután három óra között az intézményben és a teátrum előtti téren.

2013.05.15
Rovat: Vidék

Budapesten is bemutatkozott a Nógrád megyei Zenthe Ferenc Színház: a tavaly alakult salgótarjáni társulat Albert Camus Félreértés című művével vendégszerepelt kedden a Thália Színházban.

2013.05.14
Rovat: Vidék

Weöres Sándor Szent György és a Sárkány című művét is láthatják majd a költő nevét viselő színház bérletesei, a darab június 22-ei centenáriumi díszelőadásra hamarosan megkezdi a próbákat a szombathelyi társulat - jelentette be kedden Szombathelyen Jordán Tamás, a Weöres Sándor Színház igazgatója az évad műsortervét ismertetve.

2013.05.08
Rovat: Vidék

Tucatnyinál több bemutatóval és két új taggal várja nézőit a következő évadban a Kecskeméti Katona József Színház.

2013.05.08
Rovat: Vidék

Tizenötödik alkalommal adják át Dömötör-díjakat, a szegedi színházi szakma elismeréseit hagyományos gálaműsor keretében május 25-én - közölte Elekes Zoltán, az elismerést gondozó Pálma Reklámstúdió vezetője hétfőn a Tisza-parti városban.

2013.05.06
Rovat: Vidék

A szó jó értelmében vett, széles és színvonalas programpalettát kínáló klasszikus népszínháznak tekinti magát a soproni teátrum, amely az ősszel induló évadban opera-, a következő szezonban pedig operettpremierre készül.

2013.05.02
Rovat: Vidék

A május első hétvégéjére eső hagyományos Budaörs Fesztivál záró eseményeként vasárnap este a Városi Sportcsarnokban szólal meg a 200 éve született Giuseppe Verdi Requiemje. A kompozíciót a VIVART Budaörsi Sinfonietta adja elő.

2013.04.30
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon