Hirdetés

Rovat: Vidék

Betegség következtében 54 éves korában elhunyt Tóth-Tahi Máté színművész, a Győri Nemzeti Színház tagja.

2013.05.30
Rovat: Vidék

Európa egyik legnagyobb nemzetközi színházi fesztiválján, az ukrajnai Herszon városban, a Melpomena Tavrija Nemzetközi Színházi Fesztiválon mutatkozik be szerda este a Békéscsabai Jókai Színház a Monte Cristo grófja című musicallel.

2013.05.29
Rovat: Vidék

Ismét egy klasszikus operettet tűznek műsorra a Szegedi Szabadtéri Játékok szervezői: Jacobi Viktor Leányvásár című darabjának szövegét és verseit - Bródy Miksa és Martos Ferenc munkáját - Vinnai András és Varró Dániel alakította "szabadtérivé" és "2013-assá".

2013.05.28
Rovat: Vidék

Hat vidéki, négy fővárosi és két határon túli előadással a versenyprogramban június 6-án indul a 13. Pécsi Országos Színházi Találkozó (POSZT). A tíznapos fesztivál a színházi előadások mellett kiállításokkal, koncertekkel, gyerekprogramokkal és szakmai rendezvényekkel várja a közönséget.

2013.05.27
Rovat: Vidék

Júliustól nonprofit társaságként működik tovább a nyíregyházi önkormányzat fenntartásában lévő Móricz Zsigmond Színház - jelentette be a teátrum vezetője a pénteki társulati évadzáró ülésen.

2013.05.24
Rovat: Vidék

Tizenhat produkcióval, köztük néptánccal, balettel, klasszikus művekkel, operettel és koncertekkel várja a közönséget a Pécsi Nyári Színház június 15. és augusztus 11. között a baranyai megyeszékhelyen.

2013.05.23
Rovat: Vidék

Rendkívül munkás, de sikeres évadot zárt a Szegedi Nemzeti Színház: 330 előadást tartottak az évadban, ennek felét a Nagyszínházban, a másik felét külső helyszíneken, közte az új stúdiószínházban a Korzó Zeneházban - közölte az évadzáró testületi ülés kapcsán a főigazgató szerdán az MTI-vel.

2013.05.22
Rovat: Vidék

Színes programokat felvonultató, nagyszabású gyermeknapi rendezvényt tart a Veszprémi Petőfi Színház szombaton délelőtt fél tizenegy és délután három óra között az intézményben és a teátrum előtti téren - közölte a színház sajtófőnöke az MTI-vel.

2013.05.22
Rovat: Vidék

Ukrajna legnagyobb nemzetközi színházi fesztiváljára kapott meghívást a Békéscsabai Jókai Színház Monte Cristo grófja című táncos-zenés darabja. A musical Herszon városban a május 24. és június 2. között megrendezendő Melpomena Tavrija Nemzetközi Színházi Fesztiválon mutatkozik be.

2013.05.18
Rovat: Vidék

Hat felnőtt- és kilenc gyermekdarabot mutat be az ősszel kezdődő új évadban a tatabányai Jászai Mari Színház, Népház, amelynek nézőszáma húsz százalékkal nőtt a legutóbbi évadban - közölte pénteki sajtótájékoztatóján a színház igazgatója.

2013.05.18
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon