Hirdetés

Rovat: Vidék

Speciális online programajánló rendszert vezetett be Békéscsaba a városi kulturális rendezvények összehangolására, az emberek gyors és szemléletes tájékoztatására.

2013.06.06
Rovat: Vidék

Vastapssal búcsúzott igazgatójától, Vidnyánszky Attilától szerdai évadzáró ülésén a debreceni Csokonai Színház társulata.

2013.06.05
Rovat: Vidék

A rock and roll korszakból származó autócsodákkal szervez közös felvonulást a keszthelyi Cadillac Múzeum a Hevesi Sándor Színház Made in Hungária szereplőivel pénteken, Zalaegerszegen.

2013.06.05
Rovat: Vidék

Különdíjjal jutalmazta a zsűri a békéscsabai Jókai Színház Monte Cristo grófja című musicaljét Ukrajnában, a Herszonban megrendezett Melpomena Tavrija nemzetközi színházi fesztiválon.

2013.06.05
Rovat: Vidék

Nagy az érdeklődés a csütörtökön kezdődő 13. Pécsi Országos Színházi Találkozó (POSZT) iránt: a jegyek döntő része elfogyott, a verseny- és a kiemelt off-programok közül már csak néhányra kaphatók belépők.

2013.06.02
Rovat: Vidék

Tánctagozat alakul a kecskeméti Katona József Színházban a következő évadban, amelyben öt nagyszínpadi bemutató mellett három-három gyermek- és kamara-előadás, valamint két stúdiódarab színrevitelét tervezik - mondta el Cseke Péter, a teátrum igazgatója a pénteken tartott évadzáró társulati ülésen.

2013.06.01
Rovat: Vidék

Betegség következtében 54 éves korában elhunyt Tóth-Tahi Máté színművész, a Győri Nemzeti Színház tagja.

2013.05.30
Rovat: Vidék

Európa egyik legnagyobb nemzetközi színházi fesztiválján, az ukrajnai Herszon városban, a Melpomena Tavrija Nemzetközi Színházi Fesztiválon mutatkozik be szerda este a Békéscsabai Jókai Színház a Monte Cristo grófja című musicallel.

2013.05.29
Rovat: Vidék

Ismét egy klasszikus operettet tűznek műsorra a Szegedi Szabadtéri Játékok szervezői: Jacobi Viktor Leányvásár című darabjának szövegét és verseit - Bródy Miksa és Martos Ferenc munkáját - Vinnai András és Varró Dániel alakította "szabadtérivé" és "2013-assá".

2013.05.28
Rovat: Vidék

Hat vidéki, négy fővárosi és két határon túli előadással a versenyprogramban június 6-án indul a 13. Pécsi Országos Színházi Találkozó (POSZT). A tíznapos fesztivál a színházi előadások mellett kiállításokkal, koncertekkel, gyerekprogramokkal és szakmai rendezvényekkel várja a közönséget.

2013.05.27
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon