Hirdetés

Rovat: Vidék

Mintegy 120 ezer nézőt fogadott a veszprémi Petőfi Színház az idei évadban - mondta el Oberfrank Pál igazgató azon a szerdai sajtótájékoztatón, amelyen a következő szezon előadásairól is beszámoltak.

2013.04.24
Rovat: Vidék

Megújul a kaposvári Csiky Gergely Színház nézőtere a nyáron, emellett kijavítják a folyamatosan beázó stúdiótetőt, a nézőtér földszinti padlózatát, egy kazánt pedig kicserélnek.

2013.04.24
Rovat: Vidék

Londonban, a West Enden mutatja be a kecskeméti Katona József Színház társulata április 28-án Agatha Christie Az egérfogó című bűnügyi játékát - közölte Cseke Péter, a kecskeméti színház igazgatója kedden az MTI-vel.

2013.04.23
Rovat: Vidék

Önállóan viszik színre a Pécsi Tudományegyetem zene- és képzőművészeti intézetének végzős diákjai Engelbert Humperdinck Jancsi és Juliska című operáját május 7-én a pécsi Kodály Központban.

2013.04.18
Rovat: Vidék

Több ponton módosult, de gyarapodott is a Szegedi Szabadtéri Játékok idei műsora - jelentette be a rendezvény új igazgatója csütörtökön.

2013.04.18
Rovat: Vidék

A Győri Nemzeti Színház a Sakk című musicalt és Móricz Zsigmond Úri muriját viszi színre a következő évadban, a Győri Balett a Szentivánéji álom című táncjátékot mutatja be Vámos György koreográfiájában.

2013.04.18
Rovat: Vidék

Shakespeare Lear király című drámáját mutatja be a Jókai Színház pénteken, a darabot Chris Rolls angol rendező állította színpadra, a produkció látványvilága pedig Sean Crowley walesi díszlet és jelmeztervező alkotása.

2013.04.18
Rovat: Vidék

Hat nagyszínpadi, két stúdió- és két kamaraszínházi előadást láthat a közönség a jövő évadban a székesfehérvári Vörösmarty Színházban, amelynek társulatához nyolc új tagok is szerződik.

2013.04.17
Rovat: Vidék

Verskommandóval köszönti csütörtökön a magyar költészet napját a Soproni Petőfi Színház: buszpályaudvaron, helyi járaton, vonaton, kórházban, hivatalokban, iskolákban, könyvtárban, de még a Tűztoronyban is találkozhatnak a színészekkel az arra járók.

2013.04.10
Rovat: Vidék

Csaknem hetven előadást láthat a közönség jövő február végéig a Váci Dunakanyar Színházban, amely szombaton nyílt meg - közölte Kis Domonkos Márk, a teátrum igazgatója az MTI-vel hétfőn.

2013.04.08
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon