Hirdetés

Rovat: Vidék

Tizenötödik alkalommal adják át Dömötör-díjakat, a szegedi színházi szakma elismeréseit hagyományos gálaműsor keretében május 25-én - közölte Elekes Zoltán, az elismerést gondozó Pálma Reklámstúdió vezetője hétfőn a Tisza-parti városban.

2013.05.06
Rovat: Vidék

A szó jó értelmében vett, széles és színvonalas programpalettát kínáló klasszikus népszínháznak tekinti magát a soproni teátrum, amely az ősszel induló évadban opera-, a következő szezonban pedig operettpremierre készül.

2013.05.02
Rovat: Vidék

A május első hétvégéjére eső hagyományos Budaörs Fesztivál záró eseményeként vasárnap este a Városi Sportcsarnokban szólal meg a 200 éve született Giuseppe Verdi Requiemje. A kompozíciót a VIVART Budaörsi Sinfonietta adja elő.

2013.04.30
Rovat: Vidék

Sikerrel szerepelt a kecskeméti Katona József Színház társulata Londonban, ahol a West Enden Agatha Christie Az egérfogó című bűnügyi játékát mutatták be. A közönség soraiban számos magyar származású néző is helyet foglalt - közölte Cseke Péter igazgató kedden az MTI-vel.

2013.04.30
Rovat: Vidék

Emlékszobát alakítanak ki a felújítást követően a salgóbányai kaszinóban Zenthe Ferenc tiszteletére, továbbá színházi fesztivállal is emléket akar állítani szülőföldje a nemzet színészének - mondta el Székyné Sztrémi Melinda (Fidesz), Salgótarján polgármestere azon a szerdai salgóbányai ünnepségen, amelyen Zenthe Ferencre emlékeztek.

2013.04.24
Rovat: Vidék

Több zenés darabot is láthat a közönség a jövő évadban az egri Gárdonyi Géza Színházban - mondta el Blaskó Balázs, a teátrum direktora a következő évadról tartott szerdai sajtótájékoztatón.

2013.04.24
Rovat: Vidék

Mintegy 120 ezer nézőt fogadott a veszprémi Petőfi Színház az idei évadban - mondta el Oberfrank Pál igazgató azon a szerdai sajtótájékoztatón, amelyen a következő szezon előadásairól is beszámoltak.

2013.04.24
Rovat: Vidék

Megújul a kaposvári Csiky Gergely Színház nézőtere a nyáron, emellett kijavítják a folyamatosan beázó stúdiótetőt, a nézőtér földszinti padlózatát, egy kazánt pedig kicserélnek.

2013.04.24
Rovat: Vidék

Londonban, a West Enden mutatja be a kecskeméti Katona József Színház társulata április 28-án Agatha Christie Az egérfogó című bűnügyi játékát - közölte Cseke Péter, a kecskeméti színház igazgatója kedden az MTI-vel.

2013.04.23
Rovat: Vidék

Önállóan viszik színre a Pécsi Tudományegyetem zene- és képzőművészeti intézetének végzős diákjai Engelbert Humperdinck Jancsi és Juliska című operáját május 7-én a pécsi Kodály Központban.

2013.04.18
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon