Hirdetés

Rovat: Vidék

Öt premierrel és két új bérletsorozattal készül a 2016/17-es évadra a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház. Egyik új kezdeményezésükkel a Nemzet Színészei előtt akarnak tisztelegni, akiket egy-egy előadói estre hívnak meg a Zenthe Szalonba - hangzott el az évadnyitó társulati ülésen hétfőn.

2016.08.23
Rovat: Vidék

Csütörtökön visszatér a Mamma Mia! a Szegedi Szabadtéri Játékokra, a nagy sikerű ABBA-musicalt három estén játsszák a Dóm téren - tájékoztatta a fesztivál sajtóreferense kedden az MTI-t.

2016.07.19
Rovat: Vidék

Több százan vettek végső búcsút Tréfás György operaénekestől kedden a debreceni Köztemetőben.

2016.07.19
Rovat: Vidék

A hétvégén rendezik meg a gyulai Várszínház 53. évadának keretén belül a XXV. Gyulai Vár Jazz Fesztivált és a XI. Vár Blues Fesztivált, amelyre olyan neves fellépőket várnak mint Al Di Meola, Big Daddy Wilson vagy Ripoff Raskolnikov.

2016.07.19
Rovat: Vidék

Péntektől tíz napon át koncertek, színházi előadások, gyermekprogramok, kiállítások várják a Művészetek Völgyébe látogatókat. A három Balaton-felvidéki település, Kapolcs, Taliándörögd, és Vigántpetend utcáin több mint ezer kulturális programot tartanak.

2016.07.19
Rovat: Vidék

A nőt állítja középpontjába idén a Nemzetközi Bartók Szeminárium és Fesztivál, amelyet július 9. és 16. között rendeznek meg Szombathelyen - közölte a szervező Filharmónia Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója az eseménysorozat hétfői sajtótájékoztatóján.

2016.06.27
Rovat: Vidék

A bolygó hollandival kezdődik a Szegedi Szabadtéri Játékok évada pénteken, a Wagner-operában a Kormányos szerepét Paul Potts brit énekes, a Britain's Got Talent első győztese alakítja a Dóm téren.

2016.06.26
Rovat: Vidék

Kétezerrel nőtt a veszprémi Pannon Várszínház nézőszáma az elmúlt évadban: több mint 63 ezren látták az előadásokat - közölte a teátrum igazgatója a csütörtöki évadzáró társulati ülésen Veszprémben.

2016.06.23
Rovat: Vidék

Május második hetének elején és végén is találkozhatnak a színház szerelmesei Koltai Róberttel: a Jászai Mari-díjas és Érdemes művész a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház társulatával lép színpadra május 9-én, hétfőn este hét órától Bátonyterenyén, május 12-én, csütörtökön pedig Pásztón.

2016.05.07
Rovat: Vidék

Zenthe Ferenc Emléknapot rendeznek szombaton Salgótarján salgóbányai városrészében, a Kossuth- és Jászai-díjas, a Nemzet Színésze címmel kitüntetett színművész szülőhelyén - tájékoztatta az MTI-t a városháza sajtóreferense szerdán.

2016.04.20
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon