Hirdetés

Rovat: Vidék

Több ponton módosult, de gyarapodott is a Szegedi Szabadtéri Játékok idei műsora - jelentette be a rendezvény új igazgatója csütörtökön.

2013.04.18
Rovat: Vidék

A Győri Nemzeti Színház a Sakk című musicalt és Móricz Zsigmond Úri muriját viszi színre a következő évadban, a Győri Balett a Szentivánéji álom című táncjátékot mutatja be Vámos György koreográfiájában.

2013.04.18
Rovat: Vidék

Shakespeare Lear király című drámáját mutatja be a Jókai Színház pénteken, a darabot Chris Rolls angol rendező állította színpadra, a produkció látványvilága pedig Sean Crowley walesi díszlet és jelmeztervező alkotása.

2013.04.18
Rovat: Vidék

Hat nagyszínpadi, két stúdió- és két kamaraszínházi előadást láthat a közönség a jövő évadban a székesfehérvári Vörösmarty Színházban, amelynek társulatához nyolc új tagok is szerződik.

2013.04.17
Rovat: Vidék

Verskommandóval köszönti csütörtökön a magyar költészet napját a Soproni Petőfi Színház: buszpályaudvaron, helyi járaton, vonaton, kórházban, hivatalokban, iskolákban, könyvtárban, de még a Tűztoronyban is találkozhatnak a színészekkel az arra járók.

2013.04.10
Rovat: Vidék

Csaknem hetven előadást láthat a közönség jövő február végéig a Váci Dunakanyar Színházban, amely szombaton nyílt meg - közölte Kis Domonkos Márk, a teátrum igazgatója az MTI-vel hétfőn.

2013.04.08
Rovat: Vidék

Litwin József iparművész tusrajzait bemutató tárlattal nyílik meg április 3-án, szerdán a Gyöngyösi Művészeti Hetek május 12-ig tartó rendezvénysorozata a gyöngyösi Mátra Művelődési Központban (MMK).

2013.04.02
Rovat: Vidék

Kortárstánc-fesztivált rendez a Veszprémi Petőfi Színház a Latinovits-Bujtor Játékszínben péntektől-vasárnapig: három nap alatt három különleges, nemzetközileg is elismert előadást láthat a közönség.

2013.04.02
Rovat: Vidék

Összeállt az idei, 13. Pécsi Országos Színházi Találkozó (POSZT) versenyprogramjának menetrendje: az előadások pontos időpontjait a szervezők napokon belül közzéteszik.

2013.03.28
Rovat: Vidék

Ráckevei Anna Jászai-díjas színművészt, érdemes művészt választotta meg a debreceni Csokonai Színház új igazgatójává három jelölt közül a városi közgyűlés csütörtökön.

2013.03.28
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon