Hirdetés

Rovat: Vidék

Egyhangú döntéssel Forgács Péter pályázatát fogadta el a győri közgyűlés pénteken a Győri Nemzeti Színház igazgatói posztjára.

2016.02.26
Rovat: Vidék

Ismét meghirdeti a Zenés tavasz bérletét a Veszprémi Petőfi Színház. A három alkalomra szóló bérletben koncerteket és koncertszerű előadásokat láthatnak a nézők.

2016.02.25
Rovat: Vidék

Újdonságként egy külön programban színészhallgatók is bemutatkozhatnak a kortárs magyar drámákat felvonultató DESZKA Fesztiválon, amelyet tizedik alkalommal rendez meg márciusban a 150. jubileumi évadát ünneplő debreceni Csokonai Nemzeti Színház.

2016.02.24
Rovat: Vidék

A Szegedi Szabadtéri Játékok idei nyitóprodukciójában színpadra lépő brit operaénekes, Paul Potts fotóiból nyílik kiállítás csütörtökön a Reök-palotában - közölte a fesztivál sajtóreferense az MTI-vel.

2016.02.24
Rovat: Vidék

Indoklás nélkül, rendes felmondással megszüntette Schlanger Andrásnak a Móricz Zsigmond Színház Nonprofit Kft.-ben betöltött ügyvezetői megbízatását Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere kedden - közölte a városháza sajtószóvivője közleményben az MTI-vel.

2016.02.09
Rovat: Vidék

Jótékonysági gálát rendeznek Kara Tünde gyógyulásáért: a Békéscsabai Jókai Színház művésznője tavaly júniusban került kórházba - olvasható a beol.hu-n.

2016.02.04
Rovat: Vidék

A Bánk bán márciusi békéscsabai premierjéhez kiváló reklám, nagyszerű kedvcsináló volt a Mindentudás Színházi Egyeteme február elsején: Darvay Nagy Adrienne színháztörténész a dráma kalandos keletkezési körülményeibe, Szabó K. István rendező a készülő előadás kulisszatitkaiba avatta be az Ibsen Stúdiószínház közönséget.

2016.02.03
Rovat: Vidék

Spiró György Kossuth-díjas író művészeti főtanácsadóként, Keszég László főrendezőként vesz részt februártól a Szegedi Nemzeti Színház munkájában.

2016.02.03
Rovat: Vidék

Molnár Ferenc drámáját, a Liliomot próbálják a soproni Petőfi Színház színészei. A nagyszínházi bemutató március 5-én lesz.

2016.02.01
Rovat: Vidék

A korábbiaknál kettővel több, tizenhat bemutatót tart most kezdődő, 133. évadjában a Szegedi Nemzeti Színház - közölte Gyüdi Sándor főigazgató pénteken a csongrádi megyeszékhelyen.

2015.09.04
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon