Hirdetés

Rovat: Vidék

Álmos legendája címmel a magyar őstörténetet viszi színre áprilisban a Sopron Balett, a darabhoz Szarka Gyula komponált dalokat.

2016.03.13
Rovat: Vidék

A bolygó hollandival kezdődik július 1-jén a Szegedi Szabadtéri Játékok idei évadja, Wagner-opera korábban még soha nem szerepelt az idén alapításának 85. évfordulóját ünneplő fesztivál műsorán.

2016.03.08
Rovat: Vidék

Népszerű hazai előadókkal, nemzetközi zenészekkel és kortárs képzőművészekkel is találkozhatnak a látogatók a Művészetek Völgyében, Taliándörögdön, Kapolcson és Vigántpetenden július 22. és 31. között; a fesztiválon először indít saját játszóhelyet a Nemzeti Színház - tájékoztatta kedden az MTI-t a rendezvénysorozat program- és marketingigazgatója.

2016.03.08
Rovat: Vidék

Egyhangú döntéssel Forgács Péter pályázatát fogadta el a győri közgyűlés pénteken a Győri Nemzeti Színház igazgatói posztjára.

2016.02.26
Rovat: Vidék

Ismét meghirdeti a Zenés tavasz bérletét a Veszprémi Petőfi Színház. A három alkalomra szóló bérletben koncerteket és koncertszerű előadásokat láthatnak a nézők.

2016.02.25
Rovat: Vidék

Újdonságként egy külön programban színészhallgatók is bemutatkozhatnak a kortárs magyar drámákat felvonultató DESZKA Fesztiválon, amelyet tizedik alkalommal rendez meg márciusban a 150. jubileumi évadát ünneplő debreceni Csokonai Nemzeti Színház.

2016.02.24
Rovat: Vidék

A Szegedi Szabadtéri Játékok idei nyitóprodukciójában színpadra lépő brit operaénekes, Paul Potts fotóiból nyílik kiállítás csütörtökön a Reök-palotában - közölte a fesztivál sajtóreferense az MTI-vel.

2016.02.24
Rovat: Vidék

Indoklás nélkül, rendes felmondással megszüntette Schlanger Andrásnak a Móricz Zsigmond Színház Nonprofit Kft.-ben betöltött ügyvezetői megbízatását Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere kedden - közölte a városháza sajtószóvivője közleményben az MTI-vel.

2016.02.09
Rovat: Vidék

Jótékonysági gálát rendeznek Kara Tünde gyógyulásáért: a Békéscsabai Jókai Színház művésznője tavaly júniusban került kórházba - olvasható a beol.hu-n.

2016.02.04
Rovat: Vidék

A Bánk bán márciusi békéscsabai premierjéhez kiváló reklám, nagyszerű kedvcsináló volt a Mindentudás Színházi Egyeteme február elsején: Darvay Nagy Adrienne színháztörténész a dráma kalandos keletkezési körülményeibe, Szabó K. István rendező a készülő előadás kulisszatitkaiba avatta be az Ibsen Stúdiószínház közönséget.

2016.02.03
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon