Hirdetés

Speciális online programajánló rendszert vezetett be Békéscsaba

Speciális online programajánló rendszert vezetett be Békéscsaba a városi kulturális rendezvények összehangolására, az emberek gyors és szemléletes tájékoztatására.


békéscsaba jókaiVantara Gyula polgármester az MTI-nek csütörtökön elmondta, hogy az online programajánló a város sajátos igényei szerint készült el, hasonló rendszert megyei jogú városokban még nem alkalmaznak Magyarországon.


Kiemelte: az idei nyáron mintegy 120 kulturális programmal várja Békéscsaba az érdeklődőket. Az új programajánló lehetőséget nyújt a város teljes kulturális kínálatának gyors áttekintésére és megkönnyíti az emberek számára a választást.


Az online programajánló alkalmas a rendezvények térben és időben történő összehangolására. A kulturális intézmények eddig hagyományos módon egyeztették a programokat, ami rendkívül időigényes és nehézkes volt, egymástól függetlenül azonos napon és időben többször tartottak rendezvényeket - mondta a polgármester.


Az online adminisztrációs felülethez minden kulturális intézménynek van hozzáférési jogosultsága, így már a tervezés időszakában kiküszöbölhetőek a párhuzamosságok, megszüntethetőek az átfedések a városi múzeumok, az új Csabagyöngye Kulturális Központ, a Békéscsabai Jókai Színház és a város programjai között.


A város honlapjáról elérhető programajánlónak okostelefonra készült mobilverziója is van.


Színházport24 - Hírek -
VidékSpeciális online programajánló rendszert vezetett be Békéscsaba
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon