Hirdetés

Stohl otthagyja a Nemzetit

Stohl András otthagyja a Nemzeti Színházat, és nagy valószínűséggel a Vígszínházhoz igazol. A színész két év múlva kapja vissza a jogosítványát, de azt mondja: nincs rá biztosíték, hogy soha többé nem ül autóba részegen - írja a Blikk.


stohl andrásStohl András otthagyja a Nemzeti Színházat, s már azt is tudja, hogy hol folytatja. "Nagy valószínűséggel a Vígszínházhoz fogok igazolni." A színész egy egyetemi előadáson a balesetéről, a botránykönyvéről és a színházról is beszélt diákoknak, akiknek azt mondta: nem tudja megígérni, ha visszakapja jogosítványát, akkor nem fog újra előfordulni, hogy ittasan ül a volán mögé - írja a Blikk.


"Amit a baleset után átéltem, nem tudom semmihez sem hasonlítani, annyira megviselt" - kezdte Stohl, aki részletesen elmesélte a hallgatóknak, mi történt a baleset éjszakáján. "A legnagyobb baj az volt, hogy nem ez volt az első eset, hogy így ültem autóba. Ha belém bújik a kisördög, nem bírok magammal, és én tényleg addig jártam a kútra, amíg el nem tört a korsó" - mesélte a színész, aki akármennyire is megbánta a történteket, nem tudja megígérni, hogy nem fog újra ittasan autóba ülni.


"Két év múlva visszakapom a jogosítványomat, de nincs arra biztosíték, hogy soha többet nem követem el ezt a hibát. Hiszen azon az estén is önző voltam, és csak arra gondoltam, hogy jól akarom magam érezni" - tette hozzá Stohl.

 

Forrás: Blikk/SZÍNHÁZPORT24

Színházport24 - Hírek -
RivaldafényStohl otthagyja a Nemzetit
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon