Hirdetés

Szegedi Szabadtéri Játékok - Három új musical és egy operabemutató a jövő évi műsorban

Az Apáca Show, a Hegedűs a háztetőn, a Rómeó és Júlia és a Rigoletto szerepel új bemutatóként a Szegedi Szabadtéri Játékok jövő nyári műsorán, A Notre Dame-i toronyőrt pedig az idei premier után 2018-ban is láthatja majd a közönség.


Szegedi Szabadtéri Játékok1

 


A szervezők keddi tájékoztatása szerint jövőre is operával, Verdi Rigolettójával indul a Szegedi Szabadtéri játékok évada június 29-én és 30-án. Az operát utoljára 1987-ben lehetett látni a Dóm téri deszkákon - idézik fel az MTI-hez eljuttatott közleményben.


A Hegedűs a háztetőn című darab, amelyet idén szeptemberben mutat be a Zikkurat Ügynökség a Papp László Budapest Sportarénában Alföldi Róbert rendezésében, 2018. július 6-án és 7-én érkezik majd Szegedre.


Akik idén lemaradnak róla, 2018. július 13-án, 14-én és 15-én nézhetik meg A Notre Dame-i toronyőrt, amelynek bemutatóját egy hét múlva tartják Szegeden. A Budapesti Operettszínházzal közösen létrehozott előadást Kerényi Miklós Gábor (Kero), a színház művészeti vezetője rendezi.


A Rómeó és Júliát jövő év július 27-én, 28-án és 29-én lehet majd látni, augusztus 10-én pedig bemutatják a West Enden és a Broadwayn is nagy sikerrel játszott Apáca Showt. Az Alan Menken nyolcszoros Oscar-díjas zeneszerző által az 1990-es évek nagysikerű filmvígjátékából írt musicalt augusztus 11-én, 12-én, 17-én és 18-án is láthatják a nézők.


A 2018-as évad meghirdetésével egy időben az új produkciókra szóló jegyek értékesítése is megkezdődött.

 

Forrás: MTI

Színházport24 - Hírek -
VidékSzegedi Szabadtéri Játékok - Három új musical és egy operabemutató a jövő évi műsorban
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon