Hirdetés

Színes gyereknapi programok a Veszprémi Petőfi Színházban

Színes programokat felvonultató, nagyszabású gyermeknapi rendezvényt tart a Veszprémi Petőfi Színház szombaton délelőtt fél tizenegy és délután három óra között az intézményben és a teátrum előtti téren - közölte a színház sajtófőnöke az MTI-vel.


petofiszinhaz_veszprem

 


Varga Róbert tájékoztatása szerint a rendezvénysorozatot a nagyszínpadon a BonBon Quintet Jancsi és Juliska című zenés mesejátéka nyitja meg, amelynek zeneszerzője Meskó Ilona. Lukácsházi Győző a zenei ismeretterjesztés egyik legismertebb magyar képviselője rengeteg humorral átszőtt előadás keretében vezeti be a gyerekeket a zene és az örökérvényű Grimm történet birodalmába, miközben Dobos Emőke rajzművész a helyszínen készült alkotásaival illusztrálja a produkciót. Mindezt a Magyar Rádió és a Fesztiválzenekar kiváló művészeinek közreműködésével tekinthetik meg kicsik és nagyok.


A mesejáték után a színház előtti téren folytatódik a program kézműves foglalkozással, arcfestéssel, jelmezes fotózással, bemutatót tartanak a rendőrség és a tűzoltóság munkatársai. Lesz Kabóca játéktér, színházi vetélkedő a társulat tagjainak közreműködésével és a hagyományokhoz híven az érdeklődők bepillanthatnak a teátrum kulisszái mögé is.


A Tiéd a színpad program keretében veszprémi és környékbeli művészeti csoportok lépnek fel a színházban. Rossz idő esetén minden programot a színház épületében rendeznek meg a szervezők.

 

Forrás: MTI/SZÍNHÁZPORT24

Színházport24 - Hírek -
VidékSzínes gyereknapi programok a Veszprémi Petőfi Színházban
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon