Hirdetés

Színes programok, sok meglepetés kicsiknek és nagyoknak

Színes programokat felvonultató nagyszabású gyermeknapi rendezvényt tart a Veszprémi Petőfi Színház május 25-én (szombaton) délelőtt fél tizenegy és délután három óra között az intézményben és a teátrum előtti téren.


gyereknap

 


A rendezvénysorozatot a nagyszínpadon a BonBon Quintet Jancsi és Juliska című zenés mesejátéka nyitja meg, amelynek zeneszerzője Meskó Ilona. Lukácsházi Győző a zenei ismeretterjesztés egyik legismertebb magyar képviselője rengeteg humorral átszőtt előadás keretében vezeti be a gyerekeket a zene és az örökérvényű Grimm történet birodalmába, miközben Dobos Emőke rajzművész a helyszínen készült alkotásaival illusztrálja a produkciót. Mindezt a Magyar Rádió és a Fesztiválzenekar kiváló művészeinek közreműködésével tekinthetik meg kicsik és nagyok.


A mesejáték után a színház előtti téren folytatódik a program kézműves foglalkozással, arcfestéssel, jelmezes fényképezkedéssel, bemutatót tartanak a rendőrség és a tűzoltóság munkatársai. Lesz Kabóca játéktér, színházi vetélkedő a társulat tagjainak közreműködésével és az érdeklődők bepillanthatnak a teátrum kulisszái mögé is. A Tiéd a színpad program keretében pedig veszprémi és környékbeli művészeti csoportok lépnek fel a színházban. Rossz idő esetén minden programot a színház épületében rendeznek meg a szervezők.

 

SZÍNHÁZPORT24
FOTÓ: Veszprémi Petőfi Színház

 

Színházport24 - Hírek -
VidékSzínes programok, sok meglepetés kicsiknek és nagyoknak
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon