Hirdetés

Szombat este nyit a szarvasi Vízi Színház

Szombaton este gálaműsorral nyitja meg kapuit a szarvasi Vízi Színház, a nyári teátrumban augusztus 19-ig minden este előadással várják a közönséget - tájékoztatta a játszóhelyet működtető Békéscsabai Jókai Színház igazgatója az MTI-t.


szarvasi viziFekete Péter kiemelte: a nyitó előadás díszvendége lesz Szörényi Levente, a vízi színházban műsorra kerülő István, a király és a Tiéd a világ című zenés darabok szerzője.


A nyári évadban lesz versmondás minden délután, a versmondó művészek között szerepel Eszenyi Enikő és Eperjes Károly. A vízparti színház a hétvégéken látványos és nagyszabású musical előadásokkal, táncos-zenés darabokkal várja a közönséget.


Fekete Péter hozzátette, hogy a Magyar Teátrumi Társaság tagjai 12 darabot mutatnak be Szarvason.
A vízi színház júniusban négy előadással várja a közönséget: a Sugar - Van, aki forrón szereti című musical mellett bemutatják a Páratlan páros című bohózatot, A jó, a rossz, és a (Csúf) című vadnyugati táncbohózatot, valamint a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című musicalt.


A gyermekeseket táncos, zenés mesedarabokkal várják. Bemutatják a Ládafia című mesés táncjátékot, a Kolozsvári bíró című zenés mesejátékot, a Toldit és az Ifjú cirkusz csillagai című előadást.


A vízi színház műsorán szerepel a békéscsabai kőszínházban nagy sikert aratott Choggiai csetepaté című vígjáték, Tiéd a világ című zenés társasjáték az Illés dalaival, valamint a több színházban bemutatott békéscsabai rendezésű Monte Cristo grófja musical. A közönség Szarvason láthatja A kör című Edda-musicalt, az István, a király rockoperát tószínpadi környezetre adaptálva.

Forrás:MTI/SZÍNHÁZPORT 24

 

Színházport24 - Hírek -
VidékSzombat este nyit a szarvasi Vízi Színház
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon