Hirdetés

Szűcs Gabi és a női történetek a Müpában

A női történeteké lesz a főszerep Szűcs Gabi koncertjén a Müpában. Az énekesnő a JazzTime sorozat keretében a Fesztivál Színházban La femme fatale címmel vasárnap ad műsort zenekarával.


szucs_gabi

 

A különböző korszakokból válogatott dalok ismert női előadókat, köztük Marilyn Monroe-t, Karády Katalint, Marlene Dietrichet vagy Nina Simone-t idézik meg a szving és a mainstream jazz stílusában - közölték a szervezők az MTI-vel.


Mint írták, az esten szó esik szerelemről, titkos és tiltott kapcsolatokról, nőiségről, csábításról, csalódásról, és olyan slágerek csendülnek fel, mint a Whatever Lola Wants, a My Baby Just Cares for Me, a Fever vagy a Mad About the Boy. A végzet asszonyait a középpontba állító műsorban vendégként színpadra lép Ónodi Eszter színművész is.


A Cotton Club Singersben 1995 és 2007 között énekelt Szűcs Gabi, vele a csapat tizenkét albumot készített, mintegy háromezer koncerten lépett fel, és átdolgozta Frank Sinatra és az ABBA slágereit is.


Szűcs Gabi csaknem másfél évtizede szólóban dolgozik, 2013-ban lemezt készített Amy Winehouse dalainak szvinges átirataiból (Swinging Amy), 2014-ben Tűsarkú lépteim címmel magyar nyelvű albumot jelentetett meg, a Stereo Swinggel együttműködve pedig Infotérzene címmel készített anyagot 2016-ban.

 

Forrás: MTI

Színházport24 - Hírek -
ZeneSzűcs Gabi és a női történetek a Müpában
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon