Hirdetés

Titokban vitték kórházba Bajor Imrét

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a népszerű magyar színész, Bajor Imre súlyos beteg. Most úgy tűnik, ha csak egy kicsit is, de javult Bajor Imre állapota. A Blikk úgy tudja, hogy a népszerű művész napokig egy fővárosi kórház belgyógyászati osztályán feküdt, ám néhány nappal ezelőtt hazaengedte a kezelőorvosa.


Bajor Imre

 


Ez azonban sajnos nem jelenti azt, hogy minden a legnagyobb rendben: Bajor ugyanis ezután is rendszeres kezelésre szorul!


Az utóbbi hetekben számos információ látott napvilágot Bajor hollétéről és egészségi állapotáról. Egyesek szerint a színész teljesen elzárkózott a külvilágtól, és már el sem hagyja fülei otthonát, a telefont pedig már a barátainak sem veszi fel. Nos, tegnap kiderült, a népszerű színészt azért nem érték el sokan, mert kórházban volt. Amikor ellátogattunk abba az intézménybe, ahol a színészt kezelik, az egészségi állapotával kapcsolatban mindenre fény derült.


A művész úr a kórház belosztályán feküdt, múlt héten engedték haza. Kicsit javulhatott az állapota, mert úgy döntött a kezelőorvosa, hogy hazamehet. Kezelésekre azonban rendszeresen vissza kell járnia - mondta a Blikknek informátor.

 

Forrás: Blikk/SZÍNHÁZPORT24

Színházport24 - Hírek -
RivaldafényTitokban vitték kórházba Bajor Imrét
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon