Hirdetés

Tizenkilencedik évadát kezdi augusztus végén a Pintér Béla és Társulata

 

 

Tizenkilencedik évadát kezdi augusztus végén a Pintér Béla és Társulata, Magyarország egyik legelismertebb független színházi közössége, amelynek több előadása új helyszínen látható.

 

PBT_Parasztopera_1_kuldes

 

Október elején vendégjátékra készül a társulat: a Titkaink című darabot mutatják be Görögország második legnagyobb városában, Thesszalonikiben - olvasható a Pintér Béla és Társulata MTI-hez eljuttatott közleményében.

 

Mint írják, a Kaisers TV, Ungarn és a Tündöklő Középszer című előadásaik a 2017/2018-as évadtól kezdve új helyszínen, az Átrium Színházban láthatók. Ugyanitt tekinthető meg a színházi nyelvet megújító, 15 éve töretlen sikerrel futó, több mint 300 előadást megért Parasztopera. Itt újítják fel és tűzik újra műsorra A Sehova Kapuja című produkciót is. A színházi évad azonban már augusztusban 28-án megkezdődik a Szkéné Színházban a Fácántánc című előadással.

 

A közlemény szerint, mivel Szamosi Zsófia színésznő anyai örömök elé néz, a most kezdődő évadban szerepeit a Titkaink és a Tündöklő Középszer című előadásban Pető Kata, a Kaisers TV, Ungarn című produkcióban pedig Parti Nóra veszik át. A további előadásokat, amelyekben játszik, a tervek szerint az évad végén tűzik újra műsorra.

 

A Sehova Kapuja című darabban Adorjáni Bálint mutatkozik be a Pintér Béla és Társulata nézőinek.

 

Decemberben Ascher Tamás Háromszéken címmel új bemutatóval jelentkezik a társulat a Katona József Színházzal együttműködésben.

 

Bővebb információ az előadásokról a http://pbest.hu/ oldalon érhető el.

 

 

Forrás: MTI


Színházport24 - Hírek -
PremierTizenkilencedik évadát kezdi augusztus végén a Pintér Béla és Társulata
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon