Hirdetés

Több mint száz programmal várja a családokat a pécsi Szamárfül Fesztivál

Több mint száz programmal - köztük Palya Bea és a Kolompos együttes koncertjével - várja a családokat a Szamárfül Fesztivál, amelyet augusztus 18-20. között rendeznek meg pécsi Zsolnay Kulturális Negyedben.


zsolnay_kulturalis_negyed

 


A szervező Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft. az MTI-nek hétfőn eljuttatott közleménye szerint az ország egyik legnagyobb gyermekfesztiválján megnyílik a legnagyobb magyarországi játékparkot felvonultató informatikai, játéktörténeti kiállítás.

 

A JáTECHtér elnevezésű tárlaton 200 játékot próbálhatnak ki a látogatók - ismertették. A több mint 30 év informatikai és elektroakusztikai eszközeiből álló, egyedülálló látványosság a játékokhoz kapcsolódóan a konzolok, a hangeszközök és a vizuális fejlődés területére is bepillantást enged. A fesztivál fellépői között van Palya Bea és a Kolompos együttes, a Simply English, Bíró Eszter, valamint Bognár Szilvia és zenekara. Esténként a Diafilmsarokban Bogárdi Aliz mond esti mesét - írták.

 

A publikum a Karzat Színház, a pécsi Bóbita Bábszínház, a Mesebolt Bábszínház, a budapesti Gólem Színház és a debreceni Ort-Iki Bábszínház előadásait láthatja. A Tintaló Társulás Circus Mechanicus című rendhagyó cirkuszában a közönség a kulisszák mögé is betekinthet - tették hozzá. A Kispék Műhely keretében az érdeklődők bepillanthatnak a kenyérkészítés rejtelmeibe, az Ökováros-Ökorégió Alapítvánnyal játékosan tanulhatnak a környezetvédelemről, az ÉlményMűhely foglalkozásán pedig a művészet, a tudomány és a technológia összefüggéseit fedezhetik fel a gyerekek.

 

Forrás: MTI

Színházport24 - Hírek -
FesztiválokTöbb mint száz programmal várja a családokat a pécsi Szamárfül Fesztivál
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon