Hirdetés

Több zenés darabot is bemutatnak a jövő évadban az egri színházban

Több zenés darabot is láthat a közönség a jövő évadban az egri Gárdonyi Géza Színházban - mondta el Blaskó Balázs, a teátrum direktora a következő évadról tartott szerdai sajtótájékoztatón.


Gárdonyi Géza Színház

 


Közlése szerint bemutatják a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című musicalt, a nagyszínpadi produkcióhoz zenekari válogatást is tartottak. Láthatja még a közönség a Hippolyt, a lakájt és A padlás című musicalt, amelyet elsősorban a gyerekeknek szánnak.


Színpadra kerül még Paul Portner Hajmeresztő című interaktív bűnügyi vígjátéka, Vörösmarty Mihály klasszikusa, a Csongor és Tünde című verses dráma-táncjáték, valamint Gárdonyi Géza Annuska című színműve. Szintén a gyerekeknek szól még egy klasszikus mesejáték, a Grimm testvérek Holle anyója, amelyet a nagyszínpadon mutatnak be.


A stúdiószínpadon Kocsis István A fény éjszakája című drámáját, Leonard Gershe A pillangók szabadok című színművét láthatja a közönség, emellett bemutatnak egy táncjátékot is, amely Moliere A képzelt beteg című műve alapján készül - tette hozzá Blaskó Balázs.

 

Forrás: MTI/SZÍNHÁZPORT24

Színházport24 - Hírek -
VidékTöbb zenés darabot is bemutatnak a jövő évadban az egri színházban
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon