Hirdetés

Törőcsik Mari: Nem vagyok túl jól

Törőcsik Mari, a Nemzet Színésze, kétszeres Kossuth-díjas és kétszeres Jászai Mari-dí¬jas érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok társulatának tagja és az Ördögkatlan fesztivál fővédnöke. Ma már ritka alkalom, hogy személyesen megjelenik valahol, nem olyan erős, mint régen - írja a Bors.


torocsik_mari

 


"Kérem, én nem vagyok túl jól, de ha egy olyan ügyért kell kiállnom, amiben hiszek - és a minőségi kultúra hírének terjesztése ez -, akkor eljövök ide és eljátszom, hogy jól vagyok, kicsit bohócot is csinálok magamból.
 Az Ördögkatlan Fesztivál pedig ilyen kezdeményezés. Én ugyan nem megyek le, mert nyáron nem járok sehova, a velemi házamban pihenek. Mégis elvállaltam a fővédnökséget. Kérdezhetik, hogy miért? Ez egy jó ügy, csak nekem ne kelljen csinálnom semmit!" - mondta a fesztivál sajtótájékoztatóján.


"Jövőre leszek nyolcvanéves. Talán soha többé nem leszek ennyi újságíróval szemben, mint most. Arra kérem, azt írja le, hogy én nem akarok diktálni a magyar királyi tévének, de legyen kötelező színházról és színészekről beszélni! Például Fekete Ernőről. Mert ez nagyon fontos" - mondta a Borsnak a színésznő.

 

Forrás: Bors/SZÍNHÁZPORT24

Színházport24 - Hírek -
RivaldafényTörőcsik Mari: Nem vagyok túl jól
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon