Hirdetés

Újabb bemutatóra készül a fővárosi Bulvárszínház

Újabb bemutatóra készül a fővárosi Fogi-Bulvárszínház Fogarassy András vezette társulat. Harsányi Gábor: Színház vagy szex című 16 éven felülieknek szóló komédiájának premierje szeptember 29-én, vasárnap 19 órakor lesz az Angyalföldi József Attila Művelődési Házban! Népszerű, televíziós sorozatokból is ismert színművészek lépnek színpadra. A darab főszereplői: Várkonyi András, Cseke Katinka, Nyertes Zsuzsa, Harsányi Gábor, Heller Tamás.


Harsányi Gábor: Színház vagy szex

 


Harsányi Gábor most bemutatandó darabja Mindhalálig szex címen korábban a budapesti Vidám Színpadon, majd a Centrál Színházban volt látható. A történet napjainkban játszódik. Egy színigazgató nívós, színvonalas előadásra készül. Shakespeare-t, G. B. Shaw-t, Csehovot szeretne játszani a népszerű, ismert, kitüntetett művészeivel. Az előadás megvalósításához hiányzik a pénz. Kölcsönkér és kap egy filmforgalmazó ismerősétől 150 millió forintot, azzal a feltétellel, hogy a kamat fejében a népszerű művészek leszinkronizálnak egy amerikai filmet.

 

Az igazgató megkapja a pénzt, boldogan költi el nívós díszletre, jelmezre. Úgy gondolja, teljesül a társulat vágya. Művészetükhöz méltó darabban, jelmezben, díszletben, magas színvonalon szolgálhatják a közönség igényét. Ám kiderül, hogy a film egy szexfilm, amely viszont összeegyeztethetetlen az erkölcsi normáikkal. Ha nem csinálják, elbukik a színház. Kényszerhelyzetbe kerülnek: muszáj eleget tenni a hitelezőnek és elszabadul az őrület! Szereplők: Pipi, Kossuth-díjas színigazgató: Várkonyi András, Debi, Kossuth-díjas színésznő: Nyertes Zsuzsa, Margó fiatal színésznő: Cseke Katinka, Chippendale Endy Boy, hollywoodi színész: Borza Valentin, Hosszú Puska Life Shaw man: Heller Tamás, Frigyó producer: Harsányi Gábor, Chechen lány: Várkonyi Andrea, Musztafa bérgyilkos: Virág László. Rendező: Harsányi Gábor. Az előadást 16 éven felüli nézőknek ajánlják.


A színház repertoárja folyamatosan bővül. Az új színházi évadban a kisebbeknek a Nyakigláb, Csupaháj, Málészáj c. magyar népmesével, Bálint Ágnes, Egy egér naplója népszerű mesével, az ifjúsági korosztálynak egy 1956-os musicallal, Harsányi Gábor: Pesti Srácok címmel, a felnőttek számára Pierre Barillet - Jean-Pierre Gredy, Nádas-Szenes zenés vígjátékával, A kaktusz virágával Götz Anna és Böröndi Tamás főszereplésével, továbbá Ray Conney, Délután a legjobb című komédiájával, melyet szeptemberben a Városmajori Szabadtéri Színpadon mutattak be Harsányi Gábor, Nyertes Zsuzsa, Straub Dezső, Fodor Zsóka, Harmath Imre/Beleznay Endre, Fogarassy Bernadett, Straub Péter, Fogarassy András, Lengyel Eleonóra szereplésével, valamint a szeptember 29-i premierrel, Harsányi Gábor, Színház vagy szex című aktuális komédiájával Várkonyi András, Nyertes Zsuzsa, Cseke Katinka, Heller Tamás és a szerző főszereplésével.


A Fogi Színház 2000-ben jött létre, a gyermekközönség számára színvonalas, érthető, a szakmai követelményeknek minden téren megfelelő előadások létrehozása céljával.

 

SZÍNHÁZPORT24

 

Színházport24 - Hírek -
BemutatókÚjabb bemutatóra készül a fővárosi Bulvárszínház
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon