Hirdetés

Végrehajtást kértek a József Attila Színházra

A végrehajtási eljárással fenyegetett adósok listáján szerepel a NAV honlapján a József Attila Színház - adta hírül a Blikk.


JĂłzsef Attila SzĂ­nhĂĄz

 


Kísérti a múltja a József Attila Színházat! A régebben gazdasági nehézségekkel küzdő, az elmúlt években azonban ismét egyenesbe jövő fővárosi teátrum adószáma ugyanis szerepel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) listáján, mégpedig a végrehajtási eljárással érintettek között. Nemcsák Károly igazgató értetlenül áll a dolgok előtt.


Nemcsák Károly igazgató szerint csak valami tévedésről lehet szó. Állítja, mióta 2011-ben kinevezték a színház élére, minden fizetnivalójukat rendezték. Megköszönte a lapnak, hogy felhívták a figyelmét az esetre, és azt mondta, utánajárnak, hogy mi történhetett. Nemcsák szerint csak valami régről visszamaradt ügyről lehet szó.


A Blikk szerint erre utalnak a cégjegyzék adatai is: egy 2007-es határozat ugyanis 400 ezer forint elmaradt munkaügyi bírság miatt kér végrehajtást a színházra. Nem tudni, hogy ezt a tételt azóta rendezték-e, de valamilyen elmaradásnak lennie kell, ha a NAV végrehajtást kért az intézményre.


Régről visszamaradt tartozásról nem tud a színház előző direktora, Léner Péter sem. Az adóhatóság későbbre ígért tájékoztatást az ügyben.

 

Forrás: Blikk/SZÍNHÁZPORT24

Színházport24 - Hírek -
BudapestVégrehajtást kértek a József Attila Színházra
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon