Hirdetés

Véradás a Katona József Színházban

Véradásra várja nézőit október 13-án vasárnap délután az Anamnesis című előadása előtt a budapesti Katona József Színház.


katona_jozsef_szinhaz

 


A vérellátás közvetlen támogatásán túl az akcióval az a céljuk, hogy a hazai egészségügy problémáira ilyen módon is felhívják a figyelmet - olvasható a színház az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében.


A Magyar Vöröskereszttel együttműködve, október második vasárnapján 14 és 18 óra között várják azokat, akik hozzá szeretnének járulni az egészségügy egyik állandó problémájának - jelen esetben a vérhiánynak - a mérsékléséhez. A kezdeményezéshez a Katona József Színház társulatának több tagja is csatlakozik.


"Bodó Viktor rendezésével, az Anamnesisszel az egészségügy kétségbeejtő, ugyanakkor lassan már megszokott helyzetére próbálnak rámutatni, abban a hitben, hogy nem kell ennek mindig így lennie" - szerepel a kommünikében. A véradást figyelemfelkeltő céllal rendezik, és remélik, hogy minél többen elmennek segíteni. Felhívják a figyelmet arra, hogy a véradáshoz nélkülözhetetlen a személyi igazolvány, a taj- és a lakcímkártya.


A szervezők minden résztvevőnek 33 százalékos, az Anamnesis című előadásra szóló kedvezménykupont adnak ajándékba, a színház könyvesboltja, a K:önyv és Bolt jóvoltából pedig az első 20 véradó egyedi kulcstartót kap. A véradás helyszíne a Sufni és az alagsori ruhatár.

 

Forrás: MTI/HÍR PORT24

Színházport24 - Hírek -
BudapestVéradás a Katona József Színházban
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon