Hirdetés

Virga Tímea színésznő Szabó István legújabb filmjében szerepel

Jövő év februárjában mutatják be Szabó István legújabb filmjét, a Zárójelentést, melyben Virga Tímea színésznő Polgármesteri Marika szerepében látható. A színésznő tehetségéről Szabó István Oscar-díjas filmrendező elismerően nyilatkozott, sőt kifejezetten ragaszkodott ahhoz, hogy Virga Tímea szerepet kapjon a Zárójelentés című filmjében.


Virga Timea

 


Szabó István utoljára 2012-ben Az ajtó-t, Szabó Magda regényét vitte filmre. Az Oscar-díjas Mephisto mintáját követve nem csak Koltai Lajos operatőrt kérte fel társalkotónak, hanem Klaus Maria Brandauert is negyedik alkalommal Magyarországra csábította egy főszerepre.


A Zárójelentés Klaus Maria Brandauer, Eperjes Károly és Kerekes Éva főszereplésével készült, a további szerepekben Stohl András, Udvaros Dorottya, Csomós Mari, Szirtes Ági, Börcsök Enikő, Csákányi Eszter és Szarvas József, Virga Tímea lesz látható.


Szabó István Oscar-díjas filmrendező így nyilatkozott Virga Tímea színésznőről: „Köszönöm a magam és a filmet készítő társaim - Sándor Pál producer, Koltai Lajos operatőr - nevében is tehetséges részvételét a Zárójelentés c. filmben. Úgy gondoljuk, hogy nem csak a szerepét oldotta meg kitűnően, de személyisége, tekintete a forgatókönyvben leírtaknál is nagyobb súlyt adott a karakternek, akit megjelenített. Külön köszönöm a fegyelmet és tartást, amivel a munkában részt vett, s amellyel elérte az ismert, sőt, nagy színészek - Brandauer, Csomós Mari, Stohl András, Kerekes Éva - megbecsülését."


Virga Tímea egyébként 2015-től a színészet mellett a CommandARTe Cirkusz-színházi Társulat rendezője és művészeti vezetője.


Virga Timea Zárójelentés


Zárójelentés filmpremier 2020. február 27.

 

 

Színházport24 - Hírek -
RivaldafényVirga Tímea színésznő Szabó István legújabb filmjében szerepel
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon