Hirdetés

Visszatér KERO: ezt a darabot fogja rendezni

Rómeó és Júlia az Arénában - Facebook oldalán jelentette be Kerényi Miklós Gábor KERO, hogy újra rendezni fog.


kero

 


Hát érdemes volt! Fojtogat a sírás. Érdemes volt küzdeni, harcolni, a nyilvánosság elé lépni, vállalni sok-sok kockázatot! Megérte! Megvannak a szerződések, minden egyértelmű és világos: A darab bemutatásának 15. évét ünneplő előadás 2019. szeptember 14.-én lesz az Arénában, hogy egy igazán ütős, sztárokban és ifjú tehetségekben gazdag szereposztással újra győzzön a Rómeó... - írja Facebook bejegyzésében Kerényi Miklós Gábor rendező.


Majd így folytatja: Aki eljön, különleges előadásra számíthat! Részint a szokásos produkció,- részint egy csomó meglepetés, kreatív játék részesei lehetnek nézőink. Az Arénában olyan kihívás rendezni, ami nekem valódi, testhezálló feladat! Élni a nagy tér lehetőségével, és olyan előadást produkálni, ami ezek között a körülmények között ad fokozott élményt!


Élő zenekar, közel száz statiszta, és a játszók között szemtelenül fiatal, de igen jó nevű Rómeó, Júlia, és Mercutió! Népszerű, sokat bizonyított művészek Lőrincz barát, Montaguné, a Város hercege, Benvolio vagy akár az idős Capulet szerepében. Igazi szenzáció a névsorban Capuletné és a Dada valamint a szerep korához illően fiatal nagyon erőteljes Paris és Tybalt.


A teljes blogbejegyzés itt olvasható!

 

Színházport24 - Hírek -
RivaldafényVisszatér KERO: ezt a darabot fogja rendezni
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon