Hirdetés

Zenés tavasz bérlet májusban és júniusban Veszprémi Petőfi Színházban

Ismét meghirdeti a Zenés tavasz bérletét a Veszprémi Petőfi Színház. A három alkalomra szóló bérletben koncerteket és koncertszerű előadásokat láthatnak a nézők.


tavasziberletveszprem

 


A 2015/2016-os évadban ismét lehetőség van Zenés tavasz bérlet megvásárlására, amellyel három előadást tekinthetnek meg a nézők. „Köztünk marad" címmel a Rátóti Zoltán Klubzenekar érkezik a Petőfi Színházba. A négy tagból álló együttesben Rátóti Zoltánon kívül - aki énekel és gitározik a zenekarban - Juhász Gábor gitárral, Bencze Gábor nagybőgővel és Clemente Gábor ütőhangszerekkel lép fel.


Udvaros Dorottya a „Majdnem valaki" című koncertturné keretei között érkezik a veszprémi teátrumba, akinek a zenekarában közreműködik Hrutka Róbert gitáron és vokállal, Markó Ádám dobokon, Dely Domonkos ütőhangszereken és vokállal, Fehérvári Attila basszusgitáron, Kalmus Felicián csellón valamint Galambos Zoltán billentyűs hangszereken.
A Veszprémi Petőfi Színházban az idei évadban nagy sikerrel bemutatott „Múlnak a gyermekévek..." című zenés utazás is látható lesz a bérletben, amelyet Oberfrank Pál, a teátrum Jászai-díjas igazgatója rendezett. A színészeken kívül gyermekszereplők is közreműködnek a könnyfakasztó előadásban, amely kedves emlékeket idéz fel gyermekkorunkból a régi slágerek által.

 

A Zenés tavasz bérlet már kapható a színház jegyirodájában és jegypénztárában.

 

SZÍNHÁZPORT24

 

Színházport24 - Hírek -
VidékZenés tavasz bérlet májusban és júniusban Veszprémi Petőfi Színházban
Hirdetés

Videó galéria

logo Kövessen minket! rss google twitter_ikon facebook youtube_ikon